Senaste inläggen

Av Sofie - 25 januari 2009 08:53

Om ni funderar över vart jag håller hus så kika in på http://annikasofie.blogg.se
Jag håller på att experimentera med en ny blogg.
Jag vet, jag vet... Jag har länge varit emot blogg.se, men syster har fått mig att inse att det kan vara ett rätt roligt ställe.
Bloggagratis är bra, men det är så tråkigt att man kan ändra så lite. På blogg.se kan man ju faktiskt ändra litegrann, även om jag inte ens fattar hälften av det.
Nåja, kika in där vetja!

ANNONS
Av Sofie - 24 januari 2009 14:50

Jag känner mig allt lite irriterad och arg idag. Varför vet jag inte. Svordomarna haglar, trots att jag försöker behärska mig nu när småöronen är i närheten hela tiden. Jag hoppas på att det blir bättre snart. Kanske blir jag tillräckligt distraherad när vi går ut och skottar, eller så blir det bättre när jag får laga lite mat. Syster kommer kanske förbi senare idag. Jag hoppas det, för då blir jag garanterat på bättre humör. Gladare och lite rädd. Min syster är ond och tycker om att göra illa mig, hehe.

ANNONS
Av Sofie - 24 januari 2009 13:33

Nu är jag nog faktiskt nästan ganska klar med min köksrensning!
Det enda som är stökigt nu är min receptsamling.... Men jag jobbar på det.

Tre flyttkartonger med grejer har fått flytta ut i förrådet, och så har jag fixat en liten låda med prylar som syster ska få när hon flyttar hemifrån.
Säkert inga prylar som hon blir störtförtjust i, men de funkar ju till en början och så får hon köpa eget nytt sen när hon har råd. Se, jag kan vara snäll! Jag måste anstränga mig lite, men det går.

Nu är det bara resten av huset kvar då... Det var ett stort projekt det här, men det ska fanimej gå. Jag är less på det här stöket och alla småprylar. Jag pallar inte med att ha en massa plotter överallt. Jag vill ha rent. Inte helt kalt, men några få utvalda prylar istället för en massa.... skit. Jag vill bara kaskadkräkas på alla små prydnadhundar och små "söta" gubbar och gummor! Hur kan man ha sånt frivilligt? Inte ens om jag fick betalt skulle jag ha någon liten porslinspryl.
Blä!fula hundar

Av Sofie - 24 januari 2009 10:51

Ich habe eine lustige Seite.
Es können ganze Sätze übersetzen. Nun kann ich behaupten, dass ich Deutsch!

Ich weiß nicht, ob es richtig verstanden Deutsch.
Hat jemand verstehen?

Ich bin müde heute. Mein Sohn wollte nicht schlafen.

Jetzt kann ich nicht behaupten, nicht mehr.
Seien Sie gut!

Av Sofie - 24 januari 2009 06:04

Nog är det typiskt att grabben ska vakna tidigt så fort man blir ledig. Men inte nog med det... Dessutom slet han mig ur en bra dröm, och så är han på jättedåligt humör. En inte så lyckad kombination då jag själv blir på dåligt humör då jag är trött och inte får sova.
Han gråter om minsta lilla fånig sak och jag blir irriterad.

Han är för övrigt inne i en gnällig period, och jag tål inte gnäll. Igår började han nästan gråta för att det kom en droppe yoghurt på bordet.
Jag hajar att det är utveckling på g, att han inte riktigt kan styra sina känslor och gud vet vad, men det hjälps inte. Jag tål inte gnäll.

Det är tur att han för det mesta är världens snällaste, sötaste och bästa. Hur skulle jag annars orka?

Nu ska jag leta fram en kudde att lägga mig i koma på. Då kanske jag kan överleva den här jävla morgonen.

Av Sofie - 23 januari 2009 17:33

Jag låg inte så mycket efter i samhälls som jag trodde. Jag gjorde ju några uppgifter hemma, så jag låg bara en vecka efter med uppgifter. Böckerna har jag tagit med mig hem, så jag borde ha allt klart till nästa lektion. Skönt.

Nutidsorienteringen gick skitdåligt idag. Jag fick chansa på de flesta frågor och jag fick bara 4 av 10 rätt, men jag var ändå näst bäst i klassen. Men det var bara för att Åsa och Sofia inte var där, hehe.

Hade historia idag också. Är så gott som ikapp där med.
Det är visst inte så snabbt tempo i skolan som jag har fått för mig. Riktigt skönt faktiskt.

Det är väl bara Nk:n som är lite av ett problem egentligen. Jag fattar knappt vad jag pysslar med där, men jag ligger inte efter eller så, så helt korkad kan jag ju inte vara...
På måndag ska vi labba. Vi läser om energi och effekt. Vi ska räkna ut verkningsgraden på en del prylar och massa annat...
P = W x tid
Ni fattar va?

Av Sofie - 22 januari 2009 18:45

Tiden går så fort så att jag då och då blir lite förvirrad.
Ibland tror jag på fullaste allvar att det är en liten grabb jag har.
En liten grabb som inte kan nästan nåt själv.
Som han sa i morse när vi busade och låtsades att han var en bebis:

- Jag är ingen bebis, jag är ju stor nu!

Så fort något ser ut att vara det minsta problematiskt är jag där och frågar om han vill ha hjälp. Att han tjatar om att han "kan själv!" beror ju kanske på att han faktiskt kan själv...

Jag vet att han inte är en liten bebis längre, men ibland blir det nästan plågsamt uppenbart att min grabb växer alldeles för fort. Som igår när jag återigen ville hjälpa.

- Behöver du hjälp?
- Nä mamma, det är inte så svårt.

Av Sofie - 22 januari 2009 17:28

Jag glömde ju att nämna att R ska opereras!
Hehe, inget allvarligt, han ska bara ta bort halsmandlarna.

Alltid när jag är ute och promenerar funderar jag mycket. Riktigt många tankar om allt möjligt blir det, och jag vill ju få med det i bloggen. Men jag hinner ju alltid glömma bort vad det var jag tänkte skriva om. Man borde ha med sig papper och penna hela tiden, men vem orkar släpa på sånt?

När ska jag lyckas komma ihåg att jag är senil?

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se