Alla inlägg under januari 2009

Av Sofie - 5 januari 2009 23:32

ANNONS
Av Sofie - 4 januari 2009 22:13

Slutet på födelsedagen närmar sig. Ganska skönt om jag ska vara ärlig.

Jag har bakat hela förmiddagen. Schackrutor (min och Eves gamla specialare - måste vara över 10 år sedan sist), "gula rutor" (typ som kärleksmums/snoddas/mockarutor) fast utan choklad och så har jag bakat en chokladtårta.

Jag är ju värdelös på att komma ihåg att fota... Tårtan var otroligt god. Typ choklad med choklad... med choklad.

Jag har fått massor med fina presenter också!
En jättefin tröja (tack moster och gänget)
500 kronor
En trisslott (vann 25 spänn!)
Barnvakt nångång när jag behöver
En necessär full med små braiga prylar
En stor och jättefin blomma
En morgonrock
Jättefina teskedar

Hmm.. Jag har säkert glömt nåt nu, förlåt i så fall.

Det har varit folk här hela eftermiddagen och kvällen.
Trevligt och kul, men ganska jobbigt också. Jag har sprungit som ett skållat troll och försökt servera alla och försökt vara social. Det är inte helt lätt.

Men det har varit en bra dag, med ett undantag - fräckt folk som inte riktigt vet hur man beter sig. Om man vet att man inte gillar sött, och inte är så förtjust i choklad - varför tar man då en enorm bit chokladtårta?
Som man ändå bara tar en tugga eller två av och sen lämnar??? Hallå, det kanske finns andra som vill äta istället. Andra som faktiskt tycker om choklad...

Såhär roligt hade syster när hon "hjälpte" mig med schackrutorna:Sonen försökte köpa tid innan sängdags och klädde på sig och ville gå till Ica och köpa ost:


Mina nya fina skedar (de var så coola så jag var tvungen att fota):


Och slutligen: en rykande färsk 26-åring.
Den osminkade, nakna (dream on, ni vet vad jag menar) och hemska sanningen:


Äntligen är födelsedagen över! Nu ska jag samla kraft i ett år för att orka med nästa gång. Tack och hej!

ANNONS
Av Sofie - 4 januari 2009 09:19

Det var ett smart drag att lägga sig i tid igår. Jag har fått sova i nästan 10 timmar. Grabben har sovit som en stock, det var nästan som att få en sovmorgon på födelsedagen. Härligt! Det är inte ofta jag vaknar innan grabben, det är ju alltid han som väcker mig. 10 timmar var nästan lite mycket. Sover jag för mycket är jag ändå trött, men dessutom alldeles tung i kroppen och knoppen. Det tar ett tag att vakna efter en lång natt. Nu måste jag börja sätta fart. Det tar ju lite tid att baka allt. Bara tårtbottnarna tar nog någon timme eller två. Hoppla!

Av Sofie - 3 januari 2009 20:38

Vi har bakat kladdkaksmuffins, sonen och jag. Eller mest jag. Sonen rörde ihop något som bestod av ganska mycket salt, lite kakao och lite mjöl. Jag sa att det nog inte är så gott, men han trodde mig inte och provsmakade. Jag har alltid rätt! Undrar när sonen ska inse det?Vi tänkte baka mer också men plötsligt var klockan åtta och det var dags för kvällis. Vi ska baka mer imorgon förmiddag. Förhoppningsvis kommer syster och hjälper mig med chokladtårtan också. Det är gott att fylla år.

Av Sofie - 3 januari 2009 18:09

Jaha. Imorgon fyller jag år.
Undrar om man skulle ta och sluta göra det? Jag får bara ångest av att åren går men att inget händer.

Men räknar man dagar kanske det blir bättre, för det är ju inte så jobbigt att gå från dag 9497 till dag 9498..

Sonen är bara 1107 dagar gammal. Låter inte så  mycket, hihi.
Medan en viss gamling som är född... låt oss säga i oktober -78 (moahaha) är 11045 dagar gammal.
Mamma, du är 17026 dagar gammal.

Det här var ju kul. Jag känner mig nästan ogammal igen! Från och med nu räknar vi dagar och inte år. Så det så.

Av Sofie - 3 januari 2009 18:02

Jag älskar Wulffmorgenthaler. Alltid hysteriskt roligt. Alltid bäst.

Min syster, som hör lika bra som en gammal farbror, hade aldrig hört talas om den.

- Jag älskar Wulffmorgenthaler.
- Va? Ulf magen talar?

- WULFFMORGENTHALER.
- *asg* Jaha.

Och nu vet jag vad Mikael roar sig med på jobbet :-P

Av Sofie - 3 januari 2009 11:32

Jag är en väldigt skräckinjagande morsa. Jag är hård och hänsynslös och sonen gör alltid som jag säger.

Eller kanske inte.
Igår var han jobbig och busade som aldrig förr. Jag försökte skriva en inköpslista, men det är svårt när någon norpar ens penna och doppar blocket i dressing....

Jag: Sluta nu! Annars... får du smisk.
Sonen: *asgarv* Näää, jag får inte smisk!

Av Sofie - 3 januari 2009 10:08

Hihi, en gammal favorit.
Ulla-Bella sekreterareeee.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se