Alla inlägg under januari 2009

Av Sofie - 9 januari 2009 10:53

Ja, jag är medveten om att denna bild är helt och fullkomligt fånig, men jag gör ju framsteg på gymmet och vem ska jag annars skryta för?
Jag har aldrig haft muskler som faktiskt syns och känns förut. Det känns ganska najs, kan jag meddela.

ANNONS
Av Sofie - 9 januari 2009 08:03

Grabbhalvan har sovit lite dåligt inatt. Vid fyra fick jag kliva upp och hämta ny blöja också, då hade han råkat kissa igenom. Det tog ett tag innan han somnade om. Så även jag har sovit dåligt inatt. Jag kom ju mycket riktigt i säng ganska sent, så jag har fått kanske fem timmar sömn. Gubbhalvan däremot har inte sovit alls. När jag klev upp satt han kvar där jag lämnade honom - vid datorn.

ANNONS
Av Sofie - 8 januari 2009 21:17

Här ligger jag nerbäddad bredvid gossen och väntar på att han ska somna och så är jag oförskämd nog att tycka att det är JOBBIGT. Jobbigt att ligga nerbäddad under täcket, i mörkret och värmen. Men det är faktiskt jobbigt. Grabbhalvan vägrar somna och måste jag ligga här länge till somnar ju jag också! Inte bra, för det sabbar ju mina storslagna planer. Ni vet, titta på tv, fika något, sitta uppe alldeles för länge.Storslagna planer indeed. Jag borde kolla runt på stan imorgon om det finns något liv till salu.

Av Sofie - 8 januari 2009 15:28

Inga mjukstarter i skolan inte. Igår började vi läsa om judendomen och under Nkn pratade vi om DNA och mtDNA. Läraren berättade om en bok som hon hade läst och om en cool grej som man kan göra.
Jag är så dålig på att förklara men läs här om du ändå blir lite nyfiken.

För att trösta mig litegrann har jag beställt kläder från H&M. Inget särskilt egentligen, lite basplagg och jeansen var så billiga att jag inte kunde låta bli.Beställde en svart långärmad topp till mig själv och fleecebyxor till grabben också, men fick inga bra bilder.
Jag försökte hitta något med lite färg, men jag är så dålig på sånt. Kanske nästa gång...

Jahaja, om man skulle ta och göra något vettigt kanske.

Av Sofie - 7 januari 2009 06:54

Jag fick snooza tre gånger innan jag kom upp idag. Tur att jag snoozar så tyst att ingen vaknar. Jag kan ha mobilen på ljudlöst och jag vaknar ändå när den vibrerar, jag är så lättväckt.
När Roger snoozar är jag den enda som vaknar, och då får han vakna av en hård knuff eller spark. Livet är hårt.

Nu ska jag dricka upp mitt te och njuta av det lilla lugn som är kvar innan jag väcker herrarna.
Snart är det dags för skola igen...... Blä.

Av Sofie - 7 januari 2009 00:49

Jag har varit smart igen och suttit uppe och kollat film. ""You, me and Dupree" har vi sett. Inte helt bra, men inte dålig heller.
Sen fick jag en helkroppsmassage och nu är klockan jättesent och jag borde veeeeeerkligen lägga mig för jag ska upp 06.30 Dumma skola.

Av Sofie - 6 januari 2009 20:09

Grabben har gnällt i två dagar nu om att han har ont i munnen. Såklart får man inte titta och även om man har försökt så har man inte sett mycket. Jag förbereder mig alltid på det värsta så jag har redan sett framför mig hur vi brottas hos tandläkaren och hur de kastar onda blickar på en för att man är en så dålig morsa att ens treåring har hål i tänderna. Men sen satte logiken in. Man känner ju inte av själv när man har hål i tänderna, förutsatt att det inte är ett stort ondskefullt hål, så varför skulle han känna av det? Vi har ändå hyfsat bemästrat konsten att borsta tänderna på en motsträvig unge. Vi slarvar inte. Han borde inte ha hål i tänderna. Så jag tog fram hans ficklampa som han fick i julklapp och frågade om jag fick leta efter tandtroll (del av ett knep jag har för att få borsta långt bak) och det gick han glatt med på. Då såg jag den. Monsterblåsan Hugo. En riktig elaking. Jag har själv haft en likadan munblåsa och jag vet att de gör ont så in i h-vete. Jag vet inte om det finns något som hjälper mot Afte. Någon som vet, och kan hjälpa grabben undan lite lidande?

Av Sofie - 6 januari 2009 18:45

Sonen har varit helt hopplös idag. Hopplös med stort H.
Hopplös på det där... varför-förbjöds-barnaga-och-nu-ska-jag-skjuta-mig-eller-rymma-hemifrån-sättet. Hopplöst med stort H och härligt med mycket litet h. Eller nåt.

När vi kom hem till min farsa vände det och han blev på bättre humör.
Vi har varit och firat min plastbroder som fyllde 18 igår. Eftersom börsen är lika tom som vanligt, med undantag för något kvitto och lite damm, så får han en present senare.
Det där senare kan dröja - fråga bara Eve och Linda. De fyllde år i oktober och november och jag väntar fortfarande på att ha råd att köpa något bra.

Och imorgon är det dags för skola igen. Jag vill inte! Nu har jag ju blivit bortskämd med sovmorgnar och att kunna sitta uppe och uggla halva nätterna. Men jag erkänner att lite kul ska det bli. Kul att träffa lite folk och så, men läxor och tidiga morgnar kan jag lätt vara utan.
Å andra sidan - efter två veckor hemma med grabben så är det NU lovet börjar!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se