Alla inlägg under januari 2009

Av Sofie - 18 januari 2009 16:35

Nu äger vi en diskmaskin mindre, och är tusen kronor rikare. Gut gut! Hoppas bara att den inte har gått sönder på något mystiskt sätt av att stå i garaget så de vill ha pengarna tillbaka... Man kan ju aldrig riktigt veta vad som försiggår i ett garage när man själv inte är där.

Hoja, jag städar och städar i det där köket men det blir ju aldrig klart!
Sen har jag ju bara alla andra rum kvar, men som tur är så är nog köket värst...

Nu ropar min datanörd efter hjälp. Den lilla datanörden, inte den stora. Han klarar det mesta själv tror jag.
Och så måste jag laga mat också. Det blir nästan lyxmiddag idag; köttfärssås och spaghetti.

ANNONS
Av Sofie - 18 januari 2009 11:19

Det är några dagar sen jag städade i köket nu - och det är fortfarande städat! Det är nog rekord. Undrar hur länge det håller i sig?
Jag är visserligen inte klar där ännu heller, jag har kvar tre skåp att rensa. Bort med lite porslin och sånt som man inte använder. Jag är less på skrot som bara skräpar överallt! Från och med nu är jag stenhård. Jag brukar vara sentimental och spara på det mesta, men nu orkar jag inte mer.

Igår la R ut lite annonser, bl.a på vår andra diskmaskin och stötdämpare till Ford Scorpio. Redan imorse ringde någon snubbe om diskmaskinen. Hoppas han köper den! Hade varit skönt att bli av med den.
Ska rensa lite överallt och se om vi har något mer att sälja. Har ju två barnvagnar vi inte använder t.ex

Nä, nu ska jag passa på att städa lite mer medan jag fortfarande är på röjarhumör. Får se om vi har några grejer kvar sen när jag är klar.

ANNONS
Av Sofie - 17 januari 2009 12:41

Vi har ju tänkt renovera nästan hela huset, lite sådär sakta men säkert. Allt är ju ganska fräscht, så det är ju ingen brådska.
Nu har vi nog i alla fall bestämt oss för vart vi ska börja - i sonens rum.
Han är i störst behov av bättre förvaring osv, så det får bli där.
Allt ska åtgärdas - golv, väggar, tak. Det blir mycket slit, men det blir nog roligt ändå. Och sen när det är klart får man ju inreda också!
Sen vill jag fixa hallen. Vi måste verkligen ha bättre förvaring där också, och någonstans att sitta.

Jag har hittat en helt underbar sida på nätet. Folk lägger upp bilder på sina renoveringsprojekt, man får inspiration och tips. Jag satt och kikade runt i några timmar igår tror jag... Kolla själv - styleroom.se


Idag har vi tänkt röja lite i garaget. R håller på att fixa upp lite hyllor nu så man kan få lite ordning där inne. Jag älskar att plocka och sortera och ordna. Sen har vi förhoppningsvis så pass mycket utrymme där inne att jag kan måla om byrån jag fick av pappa, och så ska jag beställa nya fina knoppar av porslin till den!

Nu ska jag fortsätta med köket. Jag håller på att rensa bland alla mina recept nu (ja, man måste ju städa överallt) och sen ska jag rensa ovanpå kylen vart vi har lite papper och sånt.
Jaja, ni har väl slutat läsa för länge sen. Hejrå.

Av Sofie - 17 januari 2009 08:20

Grabben är förkyld. Eftersom han av någon anledning har glömt hur man snyter sig så bara väntar jag på att öroninflammationen ska komma och hälsa på. Han envisas med att dra in istället för att fräsa ut, och så klagar han på att det gör ont. Det är så frustrerande, för han har ju varit så duktig! Blir det inte bättre snart får vi väl åka till läkaren och kolla öronen på honom. På sonen alltså, inte läkaren. Det verkar onödigt.

Han har strulat inatt och vi har alla sovit dåligt. Men jag lovade R en sovmorgon, så nu sitter jag och grabben och tittar på Musses Klubbhus medan den lycklige saten får ligga och sova. Jag fick ju en sovmorgon till 8 iaf. Jag ska kanske inte klaga.

Nu kräver hjärnan frukost  innan jag kan formulera fler meningar.

Av Sofie - 16 januari 2009 20:09

Jag har rensat i köket i två dagar nu, och jag är ändå inte helt klar. Allt onödigt som låg i underskåpen och skräpade fyllde två flyttkartonger. Jag har överskåpen kvar... Jag glömde att ta före-bilder så för er människor som orkar städa ser det ut som ett vanligt kök. Ni som däremot har varit förbi här någon gång, och sett hur det brukar se ut, ni vet bättre Ni drar kanske en förvånad, och säkert lättad, suck nu när ni ser detta icke vanliga kök. Operation Köksröj får sin fortsättning imorgon. Nu ska jag titta på tv, och det har jag tamejfan förtjänat!

Av Sofie - 16 januari 2009 10:55

Jag har fått en MammabloggAward! Tack Åsa!Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggarna som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den! Ni förtjänar oxå en award för bästa MAMMABLOGGAR:

Eve

Katja

Nina  


Och så hade jag velat ge den till min kusin Sara och så tillbaka till Åsa också, men eftersom ni redan fått en så får ni klara er :-P

Av Sofie - 16 januari 2009 07:51

Sista skoldagen den här veckan. Jag såg faktiskt fram emot den, jag har missat så mycket historia.
Men nä, sonen är snorig och gnällig så vi stannar hemma idag. Typiskt!
Han har fått nässpray och Alvedon, så snart blir nog humöret bättre. Annars blir jag galen! Jag är allergisk mot gnälliga röster och gnäll överhuvudtaget.

Blir han piggare så kan han alltid hjälpa mig att städa. Kanske passar vi på att baka något också. Den som (över)lever får väl se...

Av Sofie - 16 januari 2009 07:49


Igår var en av de bästa dagarna på hela året. Det är samma visa varje år.

Jag såg solen igen igår! Jag har saknat den....
Det är inte varje dag som man blir lycklig av att bli bländad av solen.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se