Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Jag har rensat köket!

Av Sofie - 24 januari 2009 13:33

Nu är jag nog faktiskt nästan ganska klar med min köksrensning!
Det enda som är stökigt nu är min receptsamling.... Men jag jobbar på det.

Tre flyttkartonger med grejer har fått flytta ut i förrådet, och så har jag fixat en liten låda med prylar som syster ska få när hon flyttar hemifrån.
Säkert inga prylar som hon blir störtförtjust i, men de funkar ju till en början och så får hon köpa eget nytt sen när hon har råd. Se, jag kan vara snäll! Jag måste anstränga mig lite, men det går.

Nu är det bara resten av huset kvar då... Det var ett stort projekt det här, men det ska fanimej gå. Jag är less på det här stöket och alla småprylar. Jag pallar inte med att ha en massa plotter överallt. Jag vill ha rent. Inte helt kalt, men några få utvalda prylar istället för en massa.... skit. Jag vill bara kaskadkräkas på alla små prydnadhundar och små "söta" gubbar och gummor! Hur kan man ha sånt frivilligt? Inte ens om jag fick betalt skulle jag ha någon liten porslinspryl.
Blä!fula hundar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se