Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Grabben har ärvt mitt humör... Inte bra. Inte bra alls!

Av Sofie - 24 januari 2009 06:04

Nog är det typiskt att grabben ska vakna tidigt så fort man blir ledig. Men inte nog med det... Dessutom slet han mig ur en bra dröm, och så är han på jättedåligt humör. En inte så lyckad kombination då jag själv blir på dåligt humör då jag är trött och inte får sova.
Han gråter om minsta lilla fånig sak och jag blir irriterad.

Han är för övrigt inne i en gnällig period, och jag tål inte gnäll. Igår började han nästan gråta för att det kom en droppe yoghurt på bordet.
Jag hajar att det är utveckling på g, att han inte riktigt kan styra sina känslor och gud vet vad, men det hjälps inte. Jag tål inte gnäll.

Det är tur att han för det mesta är världens snällaste, sötaste och bästa. Hur skulle jag annars orka?

Nu ska jag leta fram en kudde att lägga mig i koma på. Då kanske jag kan överleva den här jävla morgonen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se