Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Misstänkt sjuka och bacillskräck

Av Sofie - 19 januari 2009 07:54

4.11 väcktes jag av att R rusade upp ur sängen och in på toaletten. Därifrån hördes suspekta ljud så jag tog för givet att han kräktes.
Jag som är så optimistisk såg direkt framför mig hur hela familjen är helt däckad, hur ingen skulle orka göra nåt och hur vi alla skulle svälta och gå en plågsam död till mötes. Okej, så hemskt var det väl inte, men nästan.

Jag kände bacillskräcken komma krypandes tillbaka.
En del av mig försökte prata förstånd med sig själv medan den andra ville rusa upp och sanera och desinficera hela huset.

Till slut lyckades jag dock tala förstånd med mig själv och jag kunde lugna ner mig och somna om.

Men jag har sjukanmält oss för säkerhets skull, ifall det skulle vara någon sjuka. Jag vill inte riskera att smitta någon på dagis, för då är hela karusellen igång sen. Blä!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se