Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Styleroom

Av Sofie - 17 januari 2009 12:41

Vi har ju tänkt renovera nästan hela huset, lite sådär sakta men säkert. Allt är ju ganska fräscht, så det är ju ingen brådska.
Nu har vi nog i alla fall bestämt oss för vart vi ska börja - i sonens rum.
Han är i störst behov av bättre förvaring osv, så det får bli där.
Allt ska åtgärdas - golv, väggar, tak. Det blir mycket slit, men det blir nog roligt ändå. Och sen när det är klart får man ju inreda också!
Sen vill jag fixa hallen. Vi måste verkligen ha bättre förvaring där också, och någonstans att sitta.

Jag har hittat en helt underbar sida på nätet. Folk lägger upp bilder på sina renoveringsprojekt, man får inspiration och tips. Jag satt och kikade runt i några timmar igår tror jag... Kolla själv - styleroom.se


Idag har vi tänkt röja lite i garaget. R håller på att fixa upp lite hyllor nu så man kan få lite ordning där inne. Jag älskar att plocka och sortera och ordna. Sen har vi förhoppningsvis så pass mycket utrymme där inne att jag kan måla om byrån jag fick av pappa, och så ska jag beställa nya fina knoppar av porslin till den!

Nu ska jag fortsätta med köket. Jag håller på att rensa bland alla mina recept nu (ja, man måste ju städa överallt) och sen ska jag rensa ovanpå kylen vart vi har lite papper och sånt.
Jaja, ni har väl slutat läsa för länge sen. Hejrå.

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

17 januari 2009 14:20

Spelar ingen roll tjej eller kille, min kommer självklart ha rosa. Jag gillar ju det, och bebisar bryr sig inte, så jag förstår inte varför man INTE skulle kunna ha rosa. kanske inte klänning på en kille..men man vet aldrig :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se