Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Nyklippt!

Av Sofie - 11 januari 2009 20:05

Idag kom Linda och hennes grabb och hälsade på en stund.
Jag har bett henne klippa mig, så det gjorde hon idag. Det blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig, men det växer ju ut.
Annars är jag nöjd, det är skönt att slippa det där platta och tunga håret. Nu kanske jag kan göra ordentliga lockar igen!
Nu väntar jag bara på min "lön" så jag kan köpa lite ny röd hårfärg. Härligt härligt!
Och nej, jag har tyvärr inte hunnit fota min nya frisyr ännu, men det kommer väl.

Vi har varit med massa skräp till återvinning idag också. Skönt att äntligen få det gjort! Det är nog ett halvår sen sist och vi har samlat på oss en massa grejer. Bara panten blev över 200 spänn.
Nu är jag på riktigt röjarhumör och vill städa hela huset och rensa riktigt ordentligt. Bort med allt man inte använder. Det är bara saker, de är inte viktiga. Istället för att ligga och skräpa i mitt förråd kan de ju hamna hemma hos någon som faktiskt använder sakerna.

Nu ska jag ta och läsa Aftonbladets söndagsbilaga och njuta av lugnet. Imorgon är det ju tillbaka till verkligheten igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se