Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

Jag vill rymma hemifrån!

Av Sofie - 6 januari 2009 18:45

Sonen har varit helt hopplös idag. Hopplös med stort H.
Hopplös på det där... varför-förbjöds-barnaga-och-nu-ska-jag-skjuta-mig-eller-rymma-hemifrån-sättet. Hopplöst med stort H och härligt med mycket litet h. Eller nåt.

När vi kom hem till min farsa vände det och han blev på bättre humör.
Vi har varit och firat min plastbroder som fyllde 18 igår. Eftersom börsen är lika tom som vanligt, med undantag för något kvitto och lite damm, så får han en present senare.
Det där senare kan dröja - fråga bara Eve och Linda. De fyllde år i oktober och november och jag väntar fortfarande på att ha råd att köpa något bra.

Och imorgon är det dags för skola igen. Jag vill inte! Nu har jag ju blivit bortskämd med sovmorgnar och att kunna sitta uppe och uggla halva nätterna. Men jag erkänner att lite kul ska det bli. Kul att träffa lite folk och så, men läxor och tidiga morgnar kan jag lätt vara utan.
Å andra sidan - efter två veckor hemma med grabben så är det NU lovet börjar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se