Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Den osminkade sanningen; den färska 26-åringen

Av Sofie - 4 januari 2009 22:13

Slutet på födelsedagen närmar sig. Ganska skönt om jag ska vara ärlig.

Jag har bakat hela förmiddagen. Schackrutor (min och Eves gamla specialare - måste vara över 10 år sedan sist), "gula rutor" (typ som kärleksmums/snoddas/mockarutor) fast utan choklad och så har jag bakat en chokladtårta.

Jag är ju värdelös på att komma ihåg att fota... Tårtan var otroligt god. Typ choklad med choklad... med choklad.

Jag har fått massor med fina presenter också!
En jättefin tröja (tack moster och gänget)
500 kronor
En trisslott (vann 25 spänn!)
Barnvakt nångång när jag behöver
En necessär full med små braiga prylar
En stor och jättefin blomma
En morgonrock
Jättefina teskedar

Hmm.. Jag har säkert glömt nåt nu, förlåt i så fall.

Det har varit folk här hela eftermiddagen och kvällen.
Trevligt och kul, men ganska jobbigt också. Jag har sprungit som ett skållat troll och försökt servera alla och försökt vara social. Det är inte helt lätt.

Men det har varit en bra dag, med ett undantag - fräckt folk som inte riktigt vet hur man beter sig. Om man vet att man inte gillar sött, och inte är så förtjust i choklad - varför tar man då en enorm bit chokladtårta?
Som man ändå bara tar en tugga eller två av och sen lämnar??? Hallå, det kanske finns andra som vill äta istället. Andra som faktiskt tycker om choklad...

Såhär roligt hade syster när hon "hjälpte" mig med schackrutorna:Sonen försökte köpa tid innan sängdags och klädde på sig och ville gå till Ica och köpa ost:


Mina nya fina skedar (de var så coola så jag var tvungen att fota):


Och slutligen: en rykande färsk 26-åring.
Den osminkade, nakna (dream on, ni vet vad jag menar) och hemska sanningen:


Äntligen är födelsedagen över! Nu ska jag samla kraft i ett år för att orka med nästa gång. Tack och hej!

 
ANNONS
 
Saa

Saa

5 januari 2009 09:36

Skedarna var ju riktigt coola, vill oxå ha :)

http://www.kexet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se