Alla inlägg under december 2008

Av Sofie - 14 december 2008 12:01

Om ni så ska lyssna på bara en låt idag, må det bli denna:
http://www.youtube.com/watch?v=yyQ3fRyCWq0
(Man fick inte klistra in den här videon, så jag fick nöja mig med länk.)

ANNONS
Av Sofie - 14 december 2008 11:54

Har spenderat en liten stund med att botanisera runt bland gamla låtar. Man kan hitta mycket roligt, som man nästan hade glömt bort.
En del låtar som jag tyckte om är nästan för pinsamma att lägga ut här, så ni får nöja er med denna för nu:

ANNONS
Av Sofie - 14 december 2008 07:44

Jag hade svårt att somna igår. Eller, ja, jag blev helt enkelt inte trött. Till tolv satt jag uppe. Jag kollade någon film och försökte bli trött, men icke. Jag fick tvinga mig i säng sen, men jag somnade nog närmare 00.30 skulle jag tro. Har drömt om konstiga Stockholmsäventyr. Jag och Eve var där av någon anledning, och vi bodde i ett tomt hus ā la planerna. Vi väcktes av att massor med kråkor pickade på fönstrena, och jag sa till E att det var som något ur Hitchcocks Fåglarna, men hon fattade ingenting. Hon sprang iväg och ropade att det brann. Innan vi hann ut behövde jag gå på toa men fick inte upp dörren. E hade röntgen i sin mobil och kollade igenom dörren och det var ett skelett inne på toaletten, det var därför det inte gick att öppna. Sen kom plötsligt en stor våg som fyllde huset och som släckte elden och spolade ut oss på gården. Då gav vi upp och tog pendeltåget in till centrum istället. Mitt i allt åkte vi alltså och shoppade blå bestick. Vettigt, yes. Inne i affären satt någon form av maffia och häckade i ett hörn. När vi skulle gå kom en av dem fram och drog E med sig. Han frågade tyst om hon kunde köpa ut kondomer, han behövde dem för något skumt, men minns inte vad det var. Sen vaknade jag. Lillherren tar ju inte hänsyn till att man inte kunnat somna... Men drömmen var kul, om än konstig. Tyd den om ni kan!

Av Sofie - 13 december 2008 19:30

Av Sofie - 13 december 2008 19:28

Av Sofie - 13 december 2008 19:15

Idag har jag tamejtusan varit effektiv.
Jag har:

- städat hallen, toaletten, vardagsrummet och köket
- lagat mat
- diskat
- dammsugit
- tvättat kläder
- vikt in tvätt
- lagat mer mat
- lyckats både få och ge stryk i beta (kanske inte så effektivt, men det var en välbehövlig och rolig paus)

Jag tänkte baka idag också, men jag vet inte om jag orkar. Det blir lite sent. Ska slå in julklappar sen när grabben sover.

Imorgon ska jag ha hand om ett barnkalas SJÄLV. Det känns inte lockande, men vad ska man göra? Ska man ha nåt fixat får man ju göra det själv.
Så imorgon blir det att baka tårtor och hela köret. Jippi. Eller nåt. Kul att träffa lite folk i alla fall.

Av Sofie - 13 december 2008 08:39

Jag är besviken, jag sörjer nästan. Jag tycker om att skicka julkort, det gör jag varje år. Men i år verkar det som att det inte går. Eller jo, jag ska fixa när jag får pengar men det betyder att jag inte hinner posta dem i tid. Det känns aptråkigt........

Av Sofie - 12 december 2008 21:06

... men vad fan. Ibland hittar man roliga saker på Coop. Jag tyckte om namnet på det här grenuttaget, hehe.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se