Alla inlägg under december 2008

Av Sofie - 17 december 2008 20:16

Det är inte bara på gymmet det går bra, det går bra i skolan också! I alla fall på naturkunskapen. Trots tre missade lektioner ligger jag före!
Idag satt alla och försökte göra klart gamla uppgifter, men jag har ju gjort allt redan... Så jag fick börja med kapitlet som det är tänkt att vi ska börja med efter lovet. Jag har skrivit en sammanfattning om bakterier, och lite om mitokondrier och mitokondrieDNA. Det känns bra att det går bra, för just naturkunskap är något jag inte kommit riktigt överens med förut. Jag hoppas att det håller i sig.

Nu är det bara en samhällslektion kvar imorgon, sen är det "avslutning" på fredag och sen är det LOV!!

ANNONS
Av Sofie - 17 december 2008 20:07

Det gick bra på gymmet idag igen! Den enda förklaringen jag kommer på stavas musik. Det är lättare att springa när man lyssnar på bra musik.
Nytt rekord på löpbandet igen:
2 km på 15:47. Jag tror jag sätter upp som mål att klara det på max 15, det hade varit kul att klara.

Allt som allt blev det 2,5 km på löpbandet och sen direkt upp på cykeln för 5,2 km till. Hann med en halvtimme styrketräning också. Jag satt och tittade på en kvinna som hade lite problem på gymmet idag. I maskinen "seated dip" (typ tricepsmaskin) satt hon och stånkade och frustade. Herregud, ta inte så många kilo då, tänkte jag. När hon var klar tog jag samma maskin och såg då att det var ju lika mycket som jag brukar ta - 43 kilo. Idag kändes det till och med lätt så jag ökade två kilo. Jag har nog aldrig varit starkare än någon förut. Det var roligt.

ANNONS
Av Sofie - 16 december 2008 20:47

Jag börjar känna mig trött, men det är kanske inte så konstigt. Imorgon gäller samma tider igen, så man borde väl vara smart och försöka lägga sig i god tid. Men känner jag mig själv rätt kommer jag i säng först vid 23, efter att ha kollat någon serie och efter att ha ätit glass med maränger och chokladsås. Ja, det bara väntar på mig och NÅN måste ju äta det.....

Imorgon ska jag på make up-kurs! Det ska bli spännande. Hoppas att jag kan lära mig något bra, så jag kanske vågar sminka mig nångång.

Lektionen slutar redan 9.30 så jag hoppas jag hinner smita iväg till gymmet en sväng innan kursen. Det hade varit skönt. Och det lär behövas, nu hör jag hur glassen ropar....!

Av Sofie - 16 december 2008 20:27

... för denna.

Av Sofie - 16 december 2008 05:48

Det är inte varje dag man kliver upp 5.10 Lite tungt, men jag har lyckats sova bättre så jag överlever nog. Har nyss ätit frukost, så lagom till lektionen kommer jag bli hungrig igen. Toppen. Nu ska jag njuta av lugnet innan jag väcker klädervägraren.

Av Sofie - 15 december 2008 21:42

Det gick riktigt bra på gymmet idag! Jag var där i en timme och tjugo minuter, det var länge sen jag stannade så länge. Jag minns inte vad mitt gamla rekord på löpbandet var så från och med nu gäller detta: 2 km på 16:57. Kanske inte så mycket egentligen, men för mig är det framsteg. Jag är nöjd! Allt som allt sprang jag i en halvtimme och kom 3,63 km. Yay! Sen blev det en halvtimmes styrketräning och sen 5 km till, fast på motionscykel. Det gick bra i skolan också. Jag har missat tre lektioner så jag tog som för givet att jag missat massor. Men jag skrev snabbt ihop en labbrapport och svarade på frågorna till kapitel tre, så nu ligger endast en fråga efter. Den ska vara klar till på onsdag, jag tror jag klarar det... Tänkte göra den idag, men nätet har varit dött. Så förutom internetbrist har det varit en riktigt bra dag. Nu ska jag försöka sova, ska upp 05.30 Hoppas att jag kan somna, det blir jobbigt annars.

Av Sofie - 15 december 2008 07:13

Vad är det för fel på mig? Eller... förresten, svara inte på det. Jag vet inte varför, men jag kan inte sova längre. För det första blir jag inte trött på kvällarna av någon skum anledning. Jag sitter uppe till typ tolv, innan jag till slut tvingar mig själv att gå och lägga mig. För det andra kan jag inte somna. Jag ligger och vrider och vänder mig i sängen, i timmar ibland. Jag tänker inte på något särskilt heller, jag kan bara inte somna. Och när jag äntligen precis håller på att somna - och det slår aldrig fel - så börjar sonen pipa och sparka och leva om så jag vaknar till igen. Inatt har jag sovit i kanske 4-5 timmar sammanlagt. På nåt sätt överlever jag ju, men det är tungt om morgnarna... Jag är ju trött som en gnu mest hela tiden, förutom kvällen då förstås, så varför kan jag inte sova?!

Av Sofie - 14 december 2008 20:11

Puh! Så var äntligen denna dag över.
Men det gick faktiskt lättare än vad jag hade trott. Det var tur att inte alla kom precis samtidigt, det underlättade.
De sista besökarna åkte hem för ungefär en timme sedan.

Sonen har varit nöjd och glad hela dagen. Fast det är klart man är glad när man får ha kalas och kompisarna kommer med presenter...
Och tack för dem förresten, det var jättefina presenter!

Och tårtan gick att äta, som tur var.
Gjorde en vanlig enkel tårta, med mosad banan och jordgubbsmousse, och så chokladmousse på.

Fick förresten de sista julklapparna idag också. Plastsysters var trasig! Usch, vad sur jag blev. Hoppas man hinner åtgärda innan jul...

Nu ska jag göra lite samhällsuppgifter, så jag kommer ikapp lite.
Bara en vecka kvar nu, sen jullov!!!!!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se