Alla inlägg under december 2008

Av Sofie - 30 december 2008 18:46

Idag fick sonen sina paket från söderkisarna. Pussel, pyssel och jättefina kläder! Både sonen och jag tackar så mycket och skickar massor med pussar och kramar!

ANNONS
Av Sofie - 30 december 2008 18:43

Jag har funderat lite, och kommit fram till att jag önskar mig massor med saker. Jag har glömt några saker på min lista.

- Resa till världens bästa moster och resten av världens bästa gäng
- OBH Nordica Vågtång, en sån som syster fick i julklapp...
- SingStar ABBA

- Microdermabrasionbehandling på Salong Vinter

Drömma kan man ju alltid...

ANNONS
Av Sofie - 30 december 2008 08:44

Jag råkade vända ryggen till i någon sekund eller så. När jag kommer tillbaka in i köket hittar jag sonen uppe på bänken. Han har klättrat upp till skafferiet och uppenbarligen hittat sig lite choklad och ett kex. Chokladen rinner ner över hakan och droppar ner på tröjan. - Har du ätit choklad? Han ser ut att fundera lite. Kanske kommer han fram till att det är lönlöst att ljuga. - Jo... - Det syns, säger jag och skrattar. Han tittar på sin tröja och skrattar han med. - Jag har dreglat på tröjan! - Kom så får jag torka av dig. - Måste äta kex först! - Vi kan dricka te och äta kex, men först måste vi torka. - Jaaa! Sen hade vi mysigt i kanske fem minuter. Sen blev han rastlös, drog fram sin traktor över bordet och rev ner sin mugg och jag fick torka te från vardagsrumsgolvet och soffan.

Av Sofie - 30 december 2008 08:38

Grabben har hittat sin cykelhjälm, och nu vill han inte sluta använda den. Han ska ha den när han äter, när han tittar på tv och hade det gått hade han väl sovit med den också. En bild också på underlägget som han och jag gjorde igår. Mest jag. Men han letade reda på pärlor i alla de färger som jag behövde, så lite har vi ju jobbat tillsammans. Han ville stryka den också, men det fick han ju inte av förklarliga skäl, så han hämtade sin black & decker-såg som han fick i julklapp och låtsades stryka med den. Man tager vad man haver.

Av Sofie - 30 december 2008 07:43

Jaha. Somnade strax efter midnatt tror jag, och har sovit lite halvtaskigt. Sen måste man vakna 6.25 Min unge måste lära sig att man sover länge om morgnarna när man är ledig! God damn.

Av Sofie - 29 december 2008 22:50

Jag kan ju aldrig hålla mig till bara en låt om dagen...
Njut av denna också.

Av Sofie - 29 december 2008 22:17

Baba O'Riley. Goodie.

Av Sofie - 29 december 2008 21:46

Idag fick vi besök av sonens gudfarsa och hans tjej.
Sonen blev verkligen glad över lite nytt folk, han är väl lagom less på att uggla med mamma och pappa.

Sonen var som vanligt snäll och charmig, och tyckte särskilt mycket om Mari(e?). Men lite väl busig blev han ibland, och jag försökte säga åt honom.
Men jösses vad svårt det är att säga åt honom när folk är här...

Jag vill ju inte vråla järnet åt honom så folk tror man är helt galen och ringer socialen. Istället blir man så mesig så folk tror väl att man inte har någon pli alls på barnet. Finns det inget mellanläge? Så man är lagom hård utan att folk tror man är galen/mesmamma och så att ungen faktiskt tar en på allvar.

Nu är jag ju faktiskt en ganska galen morsa med världens sämsta tålamod och kortaste stubin. Men jag kan ju alltid försöka vara lagom normal när folk är här....

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se