Alla inlägg under december 2008

Av Sofie - 7 december 2008 19:31

Jag har förresten en så väluppfostrad grabb... Eller inte.

Sofia hade en pepparkaksform som han ville ha.

- Ge mig den.
- Vad är det man säger när man ber om något?

- Ge mig den NU.

Jag har en svag aning om att hon menade "snälla" eller något, men vad vet jag?

ANNONS
Av Sofie - 7 december 2008 19:25

Idag har Sofia och hennes systerdotter varit här och bakat pepparkakor med oss. Trevligt som attan, men lite jobbigt med bakis/förkylningshuvudvärk. Men det gick!
Jag gjorde en deg igår, men Sofia hade med en egen. Vi tänkte baka ut båda men det orkade vi inte så jag får väl baka mer imorgon.... Suck.

Ska försöka orka att baka lite mer under veckan också. Tänkte nämligen ha grabbens kalas på söndag, den 14:e. För alla vänner alltså, för släkten gäller som vanligt kalas den 23:e.
Så alla vänner och deras små skitungar är välkomna på söndag! Vilken tid vet jag inte... Kom när ni vill, dock inte innan 8.00, helst efter 14 iaf.
För ni kommer väl....?

ANNONS
Av Sofie - 7 december 2008 19:15

Igår var vi på julbord. Det var ganska..... tråkigt. Att det var något dansband som spelade säger väl nästan allt?
Jag hade ju hoppats på god mat i alla fall, men inte ens prinskorven var god. Däremot så upptäckte jag att lax faktiskt kan vara gott. De hade tandoorilax, och det var faktiskt en höjdare.
Jag blev faktiskt uppbjuden två gånger också, men jag dansar helt enkelt inte. Inte nykter och inte med alkohol i kroppen. Det går bara inte.

Hamnade på Babylon och Ferrum sen. Linda skjutsade oss och så följde hon med på krogen sen.

På Babylon fick jag nån skummis efter mig. Han glodde men sa inte ett ord, och så följde han efter mig vart jag än gick och petade på mig varje gång han gick förbi.
Jag och Linda drog till Ferrum istället.

Fick höra att jag var världens snyggaste (av någon snubbe på Ferrum) och att jag var fiiiin (av någon snubbe på Babylon), så kvällen var väl inte helt dum, haha.
När vi skulle åka så satt jag och pratade med någon snubbe och när jag sa att jag skulle åka hem frågade han om han fick följa med mig. Han verkade dock inte alltför besviken efter att jag garvat lite och sagt nej.

Nå, det var väl inte den roligaste kväll jag har varit med om, men man kan väl inte få allt...
Jag drack inte mycket och kände mig inte alls påverkad igår, ändå kände jag mig helt utslagen imorse. Fast det kanske var den här jävla förkylningen som låg i startgroparna. Inget gym imorgon, verkar det som. Skit.

Av Sofie - 6 december 2008 17:24

Jag är på obeskrivligt dåligt humör idag. Jag är arg, och less på folk. Redan när vi kom upp på stan för att spana in Kicks så kände jag bara "NEEEJ". Inte blev det bättre på Rost sen, när sonen fick en dörr på sig och blev superledsen och man dessutom fick vänta i 45 minuter på mat. Stackars mamma fick vänta ännu längre, det strular nästan alltid när man går dit.Man kan ju med lilltån räkna ut att det är mycket folk ute på en lördag strax innan jul och att det kanske krävs mer personal, men de på Rost måste vara antingen tröga eller oerhört sega. Jag tror att det jobbar endast en stackare där inne, som både får fixa maten och sen komma ut med den. Är det mer än tio pers där inne så fika inte där då! I denna härliga hatafolkstämning så ska jag då på julbord idag. Helst vill jag bara ligga hemma och morra och vara sur och elak. Kanske finns det massor med pepparkakor där som jag kan äta istället för köttbullar, prinskorvar och rödbetssallad, då kanske jag blir snäll.....

Av Sofie - 4 december 2008 20:38

Jag står knappast med på tomtens lista över snälla barn, men jag skriver en önskelista i alla fall. Man kan ju aldrig veta säkert.
Allt står i rätt ordning, det jag önskar mig mest står först. Om man nu ska vara totalt egoistisk och materialistisk... Och det ska jag.

1. En resa ner till min moster då hon ska ha sin födelsedagsfest
2. En minidator
3. Ett frisörbesök
4. En minidator
5. Playstation 3
6. Singstar Abba och Disney
7. En minidator
8. Den här
9. Den här
10. En minidator
11. Den här
12. Den här
13. En minidator

Oj, det blev en lång lista... Den får täcka min födelsedag också, den är ju också snart, hähä. Nä, resan är nog viktigast. Jag saknar moster, mina kusiner och mommoooo och moffa! Världens bästa mommo...!

Av Sofie - 4 december 2008 18:12

Är det bara jag eller har det försvunnit en massa tid?
Om en månad fyller jag 26, men hur går det ihop? Jag fyllde ju 25 alldeles nyss..... Mystiskt.

Av Sofie - 4 december 2008 08:19

Idag skulle vi ha gått på pyssel och fika på dagis, men det blir inte eftersom att sonen blivit förkyld. Igen. Han har snorat och snörvlat och hostat mig i ansiktet hela natten. Han verkar ganska pigg nu, men han ska få vara hemma ändå. Det är synd, för jag såg faktiskt fram emot att få sitta och fika och pyssla tillsammans med min son. Vi måste nog köpa hem lite grejer så vi kan pyssla hemma istället.... Jag är en pysseloman och ska göra mitt bästa för att sonen också ska bli en.

Av Sofie - 3 december 2008 20:12

Idag kom jag äntligen iväg till gymmet igen, men nog kändes det att man inte är riktigt kry. Men när jag var klar kände jag mig riktigt pigg och kry, så det var helt klart värt att träna ändå.

Efter det for vi och testade Guitar Hero World Tour hos brorsan. Jag måste säga att jag är lite besviken. Visst, gitarren var snygg, kul med trummor och så vidare... men låtarna då? Det fanns bara några enstaka bra låtar som jag kände igen. Tråkigt tråkigt.

Släppte GH för att hasta vidare till lektion, men när jag kommer dit så är det inte en enda käft i närheten. Jaha? Jag ringer efter skjuts och åker hem istället. Nåja.

Sonen märkte att pappan var orakad idag.
Sonen: Du har skägg här. Du måste raka i duschen.
Pappan: Jo, det måste jag.
Jag: Har jag skägg då?
Sonen: Nä, du är utan skägg mamma.
Jag: Har du skägg då?
Sonen: Nä, inget skägg!
Jag: Du får kanske skägg när du blir stor.

Sonen: Nä, jag vill inte det!

Haha. Jag gav honom min gamla plånbok idag, och nåt gammalt bankkort. Gissa om han blev glad! Det låg ju dessutom några mynt kvar där, så sonen har lekt med sina pengar och räknat och räknat och plockat in och plockat ur... Får nog lägga till på hans önskelista att han vill ha en egen liten plånbok. En liten söt, inte mammas fula gamla.

Nu ska jag försöka fortsätta med läxa. Jag ska göra en egen tittarundersökning.... "Bestäm en produkt du vill sälja. Vilken målgrupp har du? Vilka TV-kanaler, program vill du lägga din reklam i? Varför? Kolla EU:s regler för TV-reklam så du inte bryter mot dem."
Jäääätteskoj. Men ändå bättre än läxan jag precis fixat. Om svensk internet- och etermedia... Zzzzz....

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se