Alla inlägg under december 2008

Av Sofie - 9 december 2008 20:25

Varför är det så viktigt det här med att supa och gå ut på krogen? Jag fattar inte grejen. Krogen är ju oftast dödstråkig ändå. Jag går sällan ut, men när jag väl gör det har jag mycket roligare på någon fest med vännerna än på krogen. I lördags träffade jag och Linda en tjej som höll på att hosta upp sina lungor. Linda, som tidigare faktiskt har lyckats med konststycket att hosta av ett revben, sa lite på skoj till tjejen att hon måste vara försiktig så att hon inte hostar sönder något. Tjejen svarar: - Jag har redan gjort det, jag hostade blod igår. Jag vet inte med er, men hade jag hostat blod på fredag hade jag nog inte gått ut på krogen på lördag!

ANNONS
Av Sofie - 9 december 2008 14:50

Det tog halva dagen att samla ork, men nu har jag bakat pepparkakor. Det var lite mer effektivt att baka själv, men inte lika roligt som när man har sällskap. Nåja. Nu är det bara allt annat kvar som ska bakas innan kalas och jul... Jag trodde att jag var på bättringsvägen, men nu känns det som att jag kanske är lite döende. Huvudet bultar, näsan är helt täppt och jag känner mig helt matt. Att aktivera sig är helt uppenbart inte bra, så nu ska jag ligga still i soffan resten av dagen och koncentrera mig på att överleva.

ANNONS
Av Sofie - 9 december 2008 11:43

Ett test om svenska regenter.
På 47 sekunder fick jag alla rätt. Testa du med: http://quiz.passagen.se/showQuiz.do?id=8

Av Sofie - 9 december 2008 09:46

Vad är det med hundägare? Är det jättesvårt att hålla hunden kopplad?

På väg hem från dagis imorse mötte jag en hund som sprang rakt emot mig och som skällde högt och ylade. Jag är inte rädd för hundar, men det där var faktiskt lite läskigt. Särskilt som ägaren kom springandes bakom och skrek
- Kom hit! Tyst! Herregud!

Tur att inte grabben var med. Pga tidigare incidenter med lösa hundar är han tillräckligt rädd som det är.

Av Sofie - 8 december 2008 18:46

Jag sitter och tittar på film med sonen. Musse, Långben och Kalle är de tre musketörerna. Det är andra gången vi ser filmen nu... Bara idag alltså. Det är hans absoluta favorit och han vill bara titta på den. Nå, det hade ju kunnat vara värre. Tänk om ungen hade gillat Teletubbies?! Förkylningen klamrar sig envist fast. Jag nyser och hostar och fryser... Jag som aldrig blir sjuk, varför ska jag bli det när det är två veckor kvar till jullov? Jag vill inte missa mer skola! Hoppas det känns bättre imorgon så jag kan gå dit. Nu ska jag fortsätta elda. Det är bara 25 grader här inne, och jag fryser!

Av Sofie - 8 december 2008 10:27

... man har eldat så att det är 28.6 grader varmt i vardagsrummet, men ändå ligger under fleecefilten i långkalsonger och tröja och fryser.

Av Sofie - 7 december 2008 20:34

... sida med serier och jag måste ju bara testa om det funkar.

Av Sofie - 7 december 2008 20:03

Sofia pratade med min grabb idag om hennes födelsedag, då vi åkte dit för att fika. När vi kommer in på gården möts vi av en hund som genast springer fram och slickar sonen i ansiktet. Han börjar ju givetsvis störtböla och lugnar inte ner sig förrän efter sisådär 5-10 minuter.

I alla fall. De pratade om att sonen hade träffat hennes familjs hund, och så frågar hon om han kommer ihåg det.
- Vem var det som pussade dig i ansiktet när du kom hem till mig?

- Min mamma brukar göra det...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se