Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Stalker

Av Sofie - 12 december 2008 09:47

Jag hade tänkt låta bli att skriva om min stalker. Men jag kan inte. Alltså. Jag försöker vara snäll med henne, jag är trevlig fast hon är påträngande. Jag tycker faktiskt synd om henne, det gör jag. Jag ser att hon är ensam och att hon inte riktigt vet hur man beter sig. Jag ser väl lite av mig själv i henne också, jag vet hur det är att vara ensam och att ha svårt att få kontakt med andra människor. Jag kan inte heller sånt, även om jag har lite större koll än vad hon har. Och det säger jag inte för att vara elak, det bara är så. För även om det är synd om henne så är hon jobbig och påträngande. Hon kommer för nära, jag vill gärna ha mitt personliga space ifred. Idag är det film och pyssel på skolan. Eftersom jag har varit sjuk så har jag inte kunnat välja vad jag vill pyssla med. När jag kommer till skolan och sätter mig ner för att öppna mitt skåp så kommer hon och böjer sig ner över mig. - Hej Sofie. - Hej. - Vad ska du pyssla med? - Jag vet inte, jag har ju inte kunnat välja nånting. - Just ja... Jag ska sticka tomtar. - Okej... - Ta det du med! Då får vi ju vara tillsammans. - Öh.. Ja, jag får se. - Det är ju kul att vara tillsammans. - Mmm. Jo, vi ser ju. Först när jag reser på mig flyttar hon på sig. Det är nog just det att hon kommer så nära som är så jobbigt. Jag gillar inte när folk jag inte riktigt känner kommer för nära.

 
ANNONS
 
eve

eve

12 december 2008 11:06

Vänta bara när hon slickar dig i nacken å ger dig smycken..

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

katja

12 december 2008 14:58

Blir så nyfiken på vem det kan vara... Låter som en gammal klasskompis till mig. Hur gammal är hon?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se