Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Superjävladåligt humör

Av Sofie - 6 december 2008 17:24

Jag är på obeskrivligt dåligt humör idag. Jag är arg, och less på folk. Redan när vi kom upp på stan för att spana in Kicks så kände jag bara "NEEEJ". Inte blev det bättre på Rost sen, när sonen fick en dörr på sig och blev superledsen och man dessutom fick vänta i 45 minuter på mat. Stackars mamma fick vänta ännu längre, det strular nästan alltid när man går dit.Man kan ju med lilltån räkna ut att det är mycket folk ute på en lördag strax innan jul och att det kanske krävs mer personal, men de på Rost måste vara antingen tröga eller oerhört sega. Jag tror att det jobbar endast en stackare där inne, som både får fixa maten och sen komma ut med den. Är det mer än tio pers där inne så fika inte där då! I denna härliga hatafolkstämning så ska jag då på julbord idag. Helst vill jag bara ligga hemma och morra och vara sur och elak. Kanske finns det massor med pepparkakor där som jag kan äta istället för köttbullar, prinskorvar och rödbetssallad, då kanske jag blir snäll.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

6 december 2008 20:00

Eftersom det tar ett halvår att få sin mat där när det är tomt, så borde ni ju listat ut att det skulle ta hundra år..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se