Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 8 november 2008 16:44

Idag har vi varit på loppis.
Sonen hittade en liten borrmaskin för fem kronor som han ville ha. Jag köpte en tröja åt honom för tio kronor, och så hittade vi bestick för 50 spänn. Likadana bestick som vi redan har lite av, såna som min mommo har och som är mina favoritbestick of all times. Jag älskar loppisar!

Jo! Nu tänkte jag vara ute i bra tid.
Eve, Maria... alla ni med småskitar, vad önskar sig era huliganer i julklapp?

ANNONS
Av Sofie - 7 november 2008 15:25

Igår på Coop såg jag den. Filmen med stort F. Den nya Indiana Jones-filmen fanns att köpa. Jag försökte få med den hem men R tyckte det var onödigt. Han sa att vi bara kommer titta på den en gång. Ursäkta mig, men det är Indiana Jones! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett de tidigare filmerna. Jag skulle se den mer än en gång. Kanske kan vi åtminstone hyra den under helgen... Jag vill see! Det är som att bara kolla de första Star Wars-filmerna en enda gång. Det är ju omöjligt. Borde vara brottsligt! Såna filmer ser man mer än en gång. Det går ju inte att låta bli.

ANNONS
Av Sofie - 7 november 2008 11:19

Det blev ingen skola idag heller. Jag nyser, hostar och snorar med jämna mellanrum. Jag är inte sovatrött men ändå för trött för att orka göra nånting just nu. Jag har döanstråkigt. Tur att jag har Viasat History - min räddare i nöden! Just nu är det en dokumentär om Robert Bruce, faktiskt mer intressant än det låter. Men jag väntar på nästa program, en tysk dokumentär om hur Berlin förvandlades till en gränspost och hur det började föras in saker i staden via luften under 1948. Ja, jag tycker det är intressant.

Av Sofie - 6 november 2008 15:52

Jag har fått lite gjort idag, trots att jag kom igång först närmare klockan halv två. Jag har bytt gardiner i köket och i tv-rummet på övervåningen. Jag har dammsugit hela övervåningen och städat toaletten. Jag har bytt sängkläder och möblerat om litegrann. Det får nog räcka för idag.Min förkylda skalle har börjat göra ont och jag känner mig lite frusen och trött. Dags att börja klura ut någon middag också.

Av Sofie - 6 november 2008 11:23

Hittade ett test på Kickis blogg. Om hur ungt hjärta man har. Jag trodde att jag skulle ha ett gammalt skrutthjärta. Men inte!

"Grattis! Åldern på ditt hjärta är lägre än din verkliga ålder. Detta innebär att risken för hjärt-kärlsjukdom är lägre än den genomsnittliga risken vid din ålder."

Mitt hjärta är 23 bast. Tufft.
Testa du med - gå in här!

Av Sofie - 6 november 2008 08:04

Läget är förkylt. Det är inte smart att springa med kälken för att underhålla barnet när man är förkyld, men vad gör man inte för sin lilla kille? Han hade hysteriskt roligt. Jag hade andnöd. På tal om ordnörderi så har jag ett nytt superord som jag tycker är skitroligt: hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer!

Av Sofie - 5 november 2008 18:52

Jag älskar ord. Jag är en riktig nörd faktiskt. Ett av mina enkla nöjen består av att slå upp olika ord och lära mig vad de betyder. Det är roligt när lite svåra ord fastnar i minnet. Så som deoxiribonukleinsyra, gastroesofageal reflux och axiom. Sen är det roligt att använda sig av ord som inte så många andra använder. Kanske är det därför jag vill lära mig latin?

Av Sofie - 5 november 2008 16:39

När jag vaknade i morse kändes det som att den vänstra sidan av mitt huvud var fullt av snor. Resten av huvudet dunkade och gjorde bara ont. Jag känner mig hemsk, men det blev att stanna hemma idag. Inget har jag fått gjort heller. Jag har sovit i soffan, suttit vid datorn och läst på roliga forum och så har jag spöat något gammalt rekord i Guitar hero. Nu ska jag försöka komma på något att laga till middag...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se