Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 13 november 2008 14:04

Idag tänker jag hämta gossen lite tidigare från dagis. Det är nämligen fotografering idag, så jag tänkte hämta honom redan vid 14.30 kanske, så vi hinner äta middag och sånt innan det är dags.
Tycker det är så förbenat korkat att ha fotograferingen klockan 17.
Tänk på alla små barn som slutar kl 16. Hur tusan ska man hinna hem och laga middag och fixa allt som behöver göras? Nä, det går ju inte. Och hur lätt är det att fotografera trötta hungriga barn? Det bäddar inte för bra bilder precis.

På de flesta andra dagis verkar det vanligare att fotografera barnen under dagen. Det verkar mycket bättre tycker jag. Jag förstår om barnen, som redan är trötta och hungriga, blir stressade av att ha massor med föräldrar som står där och stirrar och stressar och ska torka och piffa och säga hur allt ska vara.

Vi får väl se. Jag har en föraning av att sonen kommer sitta där, sur som aldrig förr, och säga: JAG VILL INTE.
Han gör det ganska ofta nämligen.
Men jag kan ju ha fel. Den som lever får se. Annars får jag väl förtränga allt och glo på förra årets bilder. På dem är han sötare än socker!

ANNONS
Av Sofie - 12 november 2008 20:27

Det är avkopplande att natta barnet. Att ligga i ett mörkt rum där någon annan snarkar sött, det är grejer det.
Men jag fick slita mig därifrån, för jag höll på att somna klockan 20.15
Jag vet att jag är en gammal kärring, men nån måtta får det vara.

"Det är löjligt att påstå att tv-spel påverkar barn. Om tex Pac-Man påverkade barn födda på 80-talet, då skulle vi idag ha en massa ungdomar som springer runt i ett mörkt rum och äter piller medans de lyssnar på monoton och enformig musik."

ANNONS
Av Sofie - 12 november 2008 20:08

Sonen råkade göra illa mig idag. Hans ursäkt var lite rolig men ack så söt: - Förlåt mig mamma, det var ingen mening.

Av Sofie - 12 november 2008 14:06

Nu är vi äntligen klara med hinduismen, nästa vecka ska vi börja läsa om buddhismen. Det känns mer intressant, jag har alltid varit lite fascinerad av buddhismen.

Jag vill se alla Austin Powers-filmerna igen!

Av Sofie - 12 november 2008 06:45

Direkt när jag slog upp ögonen så mindes jag vad jag glömde bort igår. Fan vad jag är arg på mig själv! Jag glömde att spara maten. Köttfärssåsen kom aldrig in i kylen efter middagen. Inte har man råd att bara slänga sådär mycket mat! Fan fan fan. Dumma jag!

Av Sofie - 11 november 2008 22:45

Av Sofie - 11 november 2008 17:53

Suck, fick läxa idag. 32 sidor i historieboken. Egentligen är det denna veckas och förra veckans läxa, men jag måste ju läsa. Jag hade velat byta läxor med syster, hon får ju läsa om intressanta saker! Hon går omvårdnadsprogrammet på gymnasiet. Men men, jag får se till att fixa det här nu. Syster vet redan vad hon vill bli när hon blir stor. Jag hade ingen aning om sånt när jag var 16. Jag har ingen aning nu heller. Det hade varit kul att veta! Varje morgon då jag måste lämna grabben sådär supertidigt brukar jag stå och drömma mig bort. För varje morgon, jag glömmer alltid kolla klockan men vid kanske 7.15, så står jag och tittar på planet som lyfter. Jag vill också flyga! Pilot är väl bara att glömma, men drömma får man väl... Och så drömmer jag förstås om att resa. Jag vill flyyyga!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se