Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 15 november 2008 20:05

Sådärja. Nu är det 25 grader varmt här inne och jag har äntligen slutat frysa. R säger att det är varmt och att han kommer dö. Jag tycker det är alldeles lagom varmt jag.

ANNONS
Av Sofie - 15 november 2008 18:19

Jag har nog gjort fem brasor idag, och det är över 23 grader här, men jag fryser. Jag sitter i soffan, under min fleecefilt och fryser. Men det är kanske inte så kallt, jag bara är en sån som fryser. Jag försöker klä på grabben, för jag fryser ju, men han vill inte ens ha långfillingar på sig. Nu ska jag peta in fler pinnar i brasan, höhö. Det är KALLT.

ANNONS
Av Sofie - 15 november 2008 07:26

Klockan sju vaknade sonen, trött som aldrig förr. Ingenting var bra och han ville inte kliva upp men inte ligga kvar heller. Han ville titta på playhouse disney där uppe fastän det inte funkar, och han blev supersur när jag påpekade detta. Till slut kom han på att han ville krypa in under mitt täcke och göra en koja, och då började han bli på bättre humör. Han kröp in och satt tyst en stund. Sen råkade han röra i mig. - Mamma... Du måste raka benen.

Av Sofie - 14 november 2008 20:14

De har visst lovat hääärliga -25 grader till helgen. Jag funderade på att ta en promenad till mammo kanske, men då blir det att stanna hemma och elda hela helgen. Folk med körkort får dyka upp hos mig istället. Nu vill jag att trotsmonstret ska somna så jag får vara själv en stund. Grr.

Av Sofie - 14 november 2008 18:29

Jag är verkligen gammal och håller på att bli senil på riktigt. Glömde ju att skriva grattis till kusinen som fyller 14 idag! Hoppas att du har haft en underbar dag och fått allt du önskar dig. Saknar dig!!

Av Sofie - 14 november 2008 18:14

Det var en bra dag i skolan idag. En klasskamrat pratade med mig - och jag lyckades prata tillbaka! Och jag har pratat inför klassen idag. Motvilligt och inför åtta personer, men ändå. Det här med att prata är inte min grej, men idag gick det ganska bra. Jag föredrar att tänka och skriva istället. Efter skolan gick jag hem till brorsan. Han har fixat en massa klassiska tv-spel, och det måste man ju testa. Han hade faktiskt lyckats hitta en av mina gamla favoriter - Kurushi. Självklart lite Tekken och Mario också. Det fattades bara Zelda (snes) och Tetris så hade det varit perfekt. Grabbens morfar var förbi en sväng efter maten. Han hade med sig godis men jag lyckades med att få ungen att äta först. En halv kycklingfilé och bulgur åt han. Det låter lite, men det är mycket för att vara min fågelunge, han är inte stor i maten. Nu spelar han tv-spel och jag tittar på. Det blir en lugn kväll idag.

Av Sofie - 14 november 2008 16:50

Maten är i ugnen och jag har gjort en brasa. Mys mys. Allt är lugnt, än så länge i alla fall. Snart hittar nog trotsungen något att få ett utbrott över. De sa på dagis idag att det börjar komma igång ordentligt nu, och att de har flera barn i samma ålder. Det vill säga nej-jag-vill-inte-jag-kan-själv-åldern. Oj vad jag inte är avis på dagisfröknar...

Av Sofie - 13 november 2008 20:46

Snacka om att oroa sig i onödan. En tvåårig pojke grät och ville inte vara med, men inte var det min pojke! På gruppbilden satt han stilla och log. Han var så söt för han försökte trösta den ledsna pojken och sa "ingen fara". Porträttbilden blev nog också jättebra. Fotografen tyckte att sonen hade en så fin rosa skjorta och när han tog några bilder så sa han till sonen: herregud vad söt du är. Det visste jag ju förstås redan, men det värmer så gott i hjärtat när andra säger fina saker om min pojke. Jag hoppas att bilderna hinner komma innan jul...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se