Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 18 november 2008 23:14

Om jag förstod den där läxan rätt så är det mycket troligt att det var den lättaste läxan någonsin. Men det är också mycket troligt att jag förstod den fel, och då blir det genast mycket svårare.

ANNONS
Av Sofie - 18 november 2008 20:26

Det har varit en ganska produktiv dag idag.
Jag har varit i skolan och läst om industrialismen i Asien.
Jag har varit på gymmet.
Jag har varit på stan och köpt en vintermössa och nya skor åt pojken.
Jag har varit på Coop och handlat.
Och nu ska jag strax börja med Nk-läxa.

Nä, du behöver inte skaffa glasögon, du läste alldeles rätt - jag har varit på GYMMET! Vadåå, det är ju bara sisådär sju månader sen sist..
Tog det riktigt lugnt, för jag ville inte riskera en hjärtattack eller liknande. Men tja, det gick ju riktigt bra. Både kondisen och musklerna var ganska välbevarade. Det trodde jag inte. Ska förhoppningsvis komma iväg en sväng på fredag också.
Se, käraste moster - jag lovade ju att jag skulle komma iväg. Jåår hiro iss ånn höör oääj bääk.

Det är mycket som händer denna vecka.
Idag fyller min blivande PRO-polare 25, imorgon fyller svägerskan 40, på torsdag fyller lilla S år, på fredag ska jag på julbord och på lördag så är det födelsedagsmiddag för svägerskan. Trevligt trevligt!

Nä, Nk-läxa var det.... Nåt om stearin och aggregationstillstånden och gud vet vad. Borde kanske läsa lite.

ANNONS
Av Sofie - 18 november 2008 20:24

Hur väl klarar du det här testet om alla länder i Europa?
Jag har alltid gillat geografi, men lite problem hade jag allt.
93% fick jag, vad får du?

Test!

Av Sofie - 18 november 2008 06:45

Ville bara säga grattis till en av mina bästa vänner, som fyller 25 idag! Welcome to the dark side.

Av Sofie - 16 november 2008 13:36

Okej, nu är jag på bättre humör.
Funderar på att baka äppelpaj kanske. Ska ringa mama och fråga om de vill komma och fika. Förutsatt att de köper med sig lite marsansås förstås...

Av Sofie - 16 november 2008 10:00

Sonen må vara på rätt bra humör, men jag är det icke. Han driver mig till vansinne med sitt stökande och hur han ändrar sig hela tiden. Han ska ha yoghurt men när man har dukat fram ska han ha mjölk istället. Man häller upp mjölk och så ska han ha flingor också. Man häller flingorna i mjölken men då blir han sur för han vill inte ha flingor... Sen när han väl äter grisar han mer än han äter. Mjölk och flingor hamnar på bordet och stolen. Och sen, när man står där på knä och torkar så kommer han och klappar en på axeln och säger: - Duktig mamma. Jag blir galen. Mer än vad jag redan är alltså... Ojoj, jag säger bara det, hämnden är ljuv... Gissa om grabben kommer få städa när han blir större. Jävlar alltså.

Av Sofie - 16 november 2008 08:19

Grabben vaknade och var på bra humör direkt. Skönt, ombyte förnöjer verkligen. Han hämtade min morgonrock och klättrade upp i sängen och sa: - Nu kommer jag! Han kastade sig i min famn och när han låg ner så pussade jag honom på magen. Då skrattade han och sa: - Sluta, lilla busmamma! Han är så söt.

Av Sofie - 15 november 2008 20:11

Jag måste ju tipsa om en blogg som jag har hittat.
Korvas pappa skriver skitabra ju.
Läs!

Korvasbloggen

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se