Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 22 november 2008 13:58

Jaha, då ska vi se här om jag hittar några spännande bilder.
Jag fotade mest flumbilder bara, och mest på syster och grabben.

Vi börjar väl med en bild på världens sötaste unge. Jag får nästan hål i tänderna.


Fast jag tror att under det söta yttre finns den där ondskan som han har ärvt av mamman sin:Han ville att jag skulle vara ledsen, så han kunde trösta mig. Jag fick låtsasgråta och då pussade han mig på pannan, på näsan, på kinderna och på munnen.Servettringar funkar minst lika bra som nåt man kan kika med.Mommo och syster min testar också:Jag och plastsyster hade roligt iaf.Hur kan man vara såhär söt???Det var en superrolig kväll!

Ikväll ska grabben sova hos mommo, för vi ska iväg på 40-årsmiddag. R's syster fyllde ju 40 i tisdags, så vi ska fira henne lite i efterskott.
Ha en bra kväll, det ska jag ha! Igen.

ANNONS
Av Sofie - 21 november 2008 22:11

Allt som kan gå fel gör ju det.
Inte hade de i Jukkas någon bokning. Inget julbord för oss minsann.

Men - det blev superbra ändå. Vi hamnade på City Krogen istället, och åt smarrig buffé och hade jättetrevligt. Det var länge sen jag skrattade så  mycket.
Jag har fotat massor med bilder, men jag orkar inte ladda över dem nu. Om jag orkar så fixar jag det imorgon.

Så TACK mamma och Anders, för ojulbordet! :-D

ANNONS
Av Sofie - 21 november 2008 15:01

Idag hade jag håltimme mellan 9.30 - 12.15, så jag har varit på gymmet igen! Det känns bra, motivationen är på topp! Jag tar det fortfarande lugnt, men ökade lite med korta intervaller på löpbandet. Kondisen verkar nästan intakt, jag är knappt andfådd när jag kliver av efter tjugo minuter. Härligt! Så nu blir det gymmet var tredje dag, under håltimmarna. Förutsatt att jag är frisk förstås. Perfekt!

Nu ska jag ta och leta i garderoben och se om jag har nåt fint jag kan ta på mig. Mamma + sambo bjuder på julbord idag, så vi ska ut till Jukkasjärvi nästan hela tjocka släkten. Det ska bli trevligt, och gott!

Gym och julbord.... Känns ju som en bra kombo. Or not.
Ha en bra kväll, det ska jag ha.

Av Sofie - 20 november 2008 19:35

Resan till Gällivare gick bra. Resan hem också. Tiden bara flög iväg, och vi krockade inte. En bra resa alltså.

Läkarbesöket tog ungefär 20 minuter, om ens det. Under tiden satt jag och läste i väntrummet. Det är nästan farligt att lämna mig ensam med Illustrerad Vetenskap (en av världens bästa tidningar). Min hjärna samlar på sig allt möjligt och minnet blir väl överbelastat snart.

Visste du att när ljus lyser genom vatten så försvinner färgerna en efter en? Rött försvinner först, redan några meter ner, och blöder du under vattnet då så ser blodet mörkgrönt ut. Den sista färgen som försvinner är blå, och sen blir det bara totalt mörker.

Visste du att V:et i V-2 står för Vergeltung (vergeltungswaffe), och att det betyder vedergällning?

Visste du att total färgblindhet är ovanligt? "Färgblindhet" är i själva verket vilseledande eftersom det är sällsynt med total färgblindhet - de flesta drabbade har defekt färgseende.

Min hjärna bara suger åt sig allt sånt där. Vad ska jag minnas det för? Nåja, det kanske kommer till användning nångång...

Nu ska jag packa gymväskan till imorgon, ta en dusch och sen glo någon serie innan det är dags för sängen.
Och jo, grattis till Saga och Ellen på deras dag! Fridens.

Av Sofie - 20 november 2008 06:42

Jahaja. Snart bär det iväg mot Gällivare. Jag har ingen lust egentligen, men man är väl snäll och ställer upp som sällskap. Jag får nästan ångest av Gällivare. Det är så TRÅKIGT. Inte för att Kiruna är världens roligaste ställe men Gällivare är värre. Mycket värre. Jag surfade runt på Aftonbladet i mobilen igår och så hittade jag en artikel om halka. Det skulle vara halt från... någonstans och ända upp till Gävle i norr. I norr! Jag vill också bo någonstans där Gävle ligger norrut.

Av Sofie - 19 november 2008 20:27

Jag känner mig helt jävla korkad. Naturkunskap är inte min grej. Jag kämpar som tusan för att förstå något, men hjärnan vägrar samarbeta med mig.
Nu har jag i alla fall mailat läraren och sagt att jag behöver hjälp. Får hon ännu ett psykbryt så får hon väl det då.

Nu skiter jag i det här och går och tittar på tv istället. Dumma korkade hjärna.

Av Sofie - 19 november 2008 15:24

Jaha. Mer läxa. Inte om aggregationstillstånd denna gång, utan om hur fettlösliga ämnen kan påverka våra celler, eller nåt sånt. Men ändå. Nå, det ska väl gå det med. U ville att jag skulle fördjupa mig i ämnet, för hon trodde att jag kan mer än vad jag visar. Öh, egentligen inte... Jag är faktiskt såhär clueless. Men det får hon väl tro om hon vill, inte mig emot. Imorgon blir det mest troligt en liten tripp till Gällivare... R ska till läkaren och vill ha sällskap. Men det förstår jag, utan sällskap i Gällivare blir man snabbt självmordsbenägen. Jag har bara en dålig känsla. Säkert bara inbillning som vanligt, men det känns inte bra alls att åka.Och på tal om känsla så har jag ont. Mest i bröstmusklerna men lite på framsidan av låren också. Men det är skönt ändå på nåt sätt, jag gillar träningsvärk. På fredag är det dags igen!

Av Sofie - 19 november 2008 06:42

Dagens ord: Träningsvärk. Aj.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se