Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 1 november 2008 21:01

Jag har ingenting att skriva om egentligen, men nåt måste jag väl fördriva tiden med medan jag nattar barnet... Tårtan var slut när vi kom till Coop. Typiskt. Syster och moder informerade dessutom om att den minsann var jättegod. Blev inte så ensam med grabben idag ändå. Har haft besök ända tills nyss, och nu ska han ju ändå sova. Han ligger och tittar i sin bok "Grävmaskiner och dumprar". Han kan den utantill så han läser lite åt mig. Det kom fler monster och knackade på idag. Det sista godiset gick åt till de monster som kom på förmiddagen, så de som kom på kvällen blev tyvärr utan. Det hade underlättat om alla hade kommit under rätt dag! Dagen då det verkligen gällde kom inte ett enda monster och frågade efter godis. Folk måste lära sig det där!Nu släcks lampan.

ANNONS
Av Sofie - 1 november 2008 12:28

Vilka härliga dårar det finns:

ANNONS
Av Sofie - 1 november 2008 12:24

Oj. Det är november redan. Tiden går så fort så man hänger ju inte riktigt med. Nu är det i alla fall vinter på riktigt. Minusgraderna kryper stadigt neråt, och idag har det varit -10. Kälken har kommit ut ur garaget och grabben har varit på premiärtur.

Idag ska vi på Coop. De har ju gratis tårta och andra smakprover idag, så då måste man ju dit. Ja, vi kanske måste handla nåt också..
Sen vet jag inte vad som händer mer idag. Jag blir ensam med grabben eftersom R ska iväg och spela på TT:s 25-årsfirande på Malmia.
Kanske kan jag locka hit syster.....

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se