Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 5 november 2008 05:43

Obama vann!!!!

ANNONS
Av Sofie - 4 november 2008 20:51

Jag har lite av ett lyxproblem. Imorgon har jag en lång håltimme mellan halv tio och två. Vad tusan kan jag hitta på i nästan fyra timmar?? Nu ska jag titta på tv en liten stund, sen väntar sängen. Tänkte åtminstone försöka komma i säng i bra tid, får väl se hur det blir med det. God natt!

ANNONS
Av Sofie - 4 november 2008 11:48

Att bära på 15-kilos unge till dagis är jobbigt. Extra jobbigt blir det när man halkar på en isfläck och ska försöka landa utan att barnet får skallen krossat eller liknande. Jag lyckades rädda sonen, men fick foten under mig på nåt vis så den böjdes i någon skum vinkel. Tur att lederna är helt fubar och överrörliga, annars hade jag kanske fått ont.

I skolan var det minsann föreläsning igen. Om social företagsamhet. Jäääätteroligt, men faktiskt pyttelite intressant.

Hamnade hos Eve efter skolan och där sitter jag än. Vi har ätit lunch och nu spelar vi Mario Kart. Jag vinner... inte. Men snaaart!

Ikväll ska vi på "kalas". Mammas sambo fyller år idag så vi ska dit och fika och fira lite. Ska bli trevligt!

Av Sofie - 3 november 2008 20:32

Snart är det dags!
Jag talar om presidentvalet naturligtvis.
Men jag är lite orolig. Även om det ser ut som att Obama leder så kan ju McCain vinna. Hört talas om Bradley-effekten, mina kära vänner?
Nu tvivlar jag i och för sig på att mina kära vänner ens är en smula intresserade av valet, men vad vet jag?

John McCain och Satan.. förlåt Sarah Palin kan dra något gammalt över sig.
Obama har min röst, även om den inte räknas. Go Obama!!

Av Sofie - 3 november 2008 19:29

Det var faktiskt lite kul att börja skolan igen. Det enda jobbiga är ju morgnarna.. Men det går väl. Och idag lärde jag mig något jag aldrig fattade första gången i skolan. Jag fattar det periodiska systemet! Bara sådär, på en gång. Med elektroner och allt. Jag är nästan imponerad av mig själv faktiskt. Imorgon har jag bara en lektion och slutar redan halv tio. Skönt, förutom att jag måste kliva upp halv sex. Nu ska jag försöka natta trotsmonstret igen. Hoppas det går bättre än igår...

Av Sofie - 3 november 2008 09:54

Aaaaaaaah, jag är ensam! Trotsmonstret är på dagis och jag njuter av lugnet och tystnaden. Härligt härligt!
Lämningen gick bra, även om det var lite läskigt att vara tillbaka efter en hel veckas frånvaro. En extra puss och kram fick jag, för säkerhets skull, och sen kunde han gå in.

Nu ska jag passa på att göra min religionsläxa och skriva lite om kast och karma. Bara fem frågor, så det borde inte ta så länge. Sen blir det förhoppningsvis Beta och sen väntar bussen. Jag vill ha lovet tillbaka!

Av Sofie - 2 november 2008 19:41

Alltså, va fan? Vart tog lovet vägen? Jag hade för mig att det var här någonstans, men imorgon är det visst tillbaka till verkligheten som gäller. Hade det inte varit för dagislämning så hade jag kunnat få mig en ordentlig sovmorgon. Jag börjar först kl 14 men måste upp 6.30 ungefär. Nåja, man kan inte få allt, och en lugn ensam morgon går inte heller av för hackor. Nu ska jag se om jag lyckas natta barnet. Det går inte så bra, pappan är klart bättre på den här typen av arbete. Sen när minigrisen sover ska vi kolla någon serie och äta Ben & Jerry-glass. Cookie dough blir det, en av mina favoriter. Nu måste jag undersöka om det finns sömnmedel för små snart-tre-åringar med attitydproblem.

Av Sofie - 2 november 2008 08:11

Vad är det med barn egentligen? Varför ska det vara så omöjligt att sova då man är ledig? Jag sätter 1000 spänn på att grabben kommer snarka som en liten gris imorgon och att man kommer få slita honom ur sängen.
Men är man ledig.... Då är det inga problem att kliva upp innan fan själv.
Idag fick jag faktiskt sova lite längre än till sju, så jag ska väl inte klaga... Zzzz... Han har förresten börjat fråga efter nappen igen. Det är flera veckor sen han har slutat och han har varit jätteduktig. Jag trodde inte att han tänkte på det så mycket längre. - Mamma, måste ha nappen tillbaka. - Men du har ju gett dem till Ebba. Det är ju bara bebisar som har napp. Du är ju stor nu. - Men jag är liten nu!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se