Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 9 oktober 2008 15:13

Jag funderar på att klä på barnet och gå ut en stund. Snön har tyvärr smält bort, så han kan ju inte skotta.. Men det finns ju annat att göra där ute.
Såg minsann att E och E hade byggt en fin snögubbe och allt. Okej, jag erkänner, lite kul med snö är det allt.

Eftersom både jag och sonen är helt sänkta idag så funderar jag på äckelmiddag idag. Hämtmat alltså. Kanske vi tar en promenad till Coop och äter där. Vi får se...

ANNONS
Av Sofie - 9 oktober 2008 14:38

Det är inte lördag idag, jag vet. Men grabben är sjuk och ynklig, så jag fuskade. Han fick en liten pixiask som vi glömde bort i lördags.
Han sa att "det är inte lördag", men han blev glad så det var absolut värt det.

Imorgon ska kisen till läkaren.
Vi misstänker öroninflammation, men vi får väl se.

ANNONS
Av Sofie - 9 oktober 2008 10:43

Familjen skulle skjutsa mig till skolan idag, men det var svårt att få in grabben i bilen. Han ville ju skotta snö!

Av Sofie - 9 oktober 2008 07:20

Grabben vaknade verkligen på fel sida. Om han nu verkligen vaknade. Det var som att han sov ändå när vi klev upp. Lite svårt att förklara, men vi har ofta varit med om att vi tror att han är vaken fast han inte är det. Han pratar i sömnen nästan varje natt, och han har lidit av nattskräck också men det är länge sen nu. Nu är han på ytterst lite bättre humör, men han får stanna hemma idag också. Det känns som att det är lika bra. Det snöar kalasmycket! Det är lite för mörkt för att få någon bra bild tyvärr. Mitt motstånd mot vintern börjar brytas ner lite nu, även om jag tycker snön kommer lite väl tidigt. Jag längtar nämligen jättemycket till julen i år! Brukar inte vara såhär julig redan, vet inte vad det är med mig. Men det är helt klart roligare med jul sen vi fick sonen i julklapp för snart tre år sen!

Av Sofie - 8 oktober 2008 20:54

Enligt Facebook fyller fyra av mina vänner år idag. Men egentligen känner jag bara en av dem riktigt väl, så jag skickar en hälsning bara till honom.. Så det så. Grattis M på 30-årsdagen! Kom hem snart, jag vill födelsedagsspöa dig i beta. Massor med kramar!

Av Sofie - 8 oktober 2008 20:10

Jag som trodde att flytande Alvedon och liknande mediciner var barnsäkra. Så fel man kan ha! Min son öppnade flaskan till sin hostmedicin hur lätt som helst. Skitbra...
Måste gå till läkaren med min grabb snart, hans hosta vill ju inte gå över. Han hostar som en tok om nätterna om han inte får lite medicin först. Känns ju inte bra att ge medicin varje kväll, även om det inte är någon stor dos :-(Vi har spenderat eftermiddagen och kvällen hos min mamma. Sonen älskar att vara där. När jag sa att vi skulle promenera till mommo sken han upp som en sol och kunde inte ta på sig ytterkläderna fort nog. Vi kom hem lite sent, som vanligt, men efter snabb kvällis och tandborstning så ligger vi i säng. Och för att slippa någon dum kommentar så ja, jag har borstat tänderna på honom först, han får inte bara borsta själv...

Av Sofie - 8 oktober 2008 09:01

Jag fick faktiskt sms tillbaka från skolan, där de tackade för mitt meddelande. Skönt, då vet man att det funkar och att de vet läget. Jag hatar verkligen att missa skola. Jag vill inte hamna efter. Idag på Nk:n skulle vi kolla film. Morr. Men jag har bra kontakt med de flesta lärare i alla fall, och jag kan alltid maila om jag undrar över något. Men det känns jobbigt ändå. Nu är det dags för frukost två. Jag är hungrig!

Av Sofie - 8 oktober 2008 07:45

Efter att ha slumrat på soffan en stund, grabben har kollat tv och spelat tv-spel, så har jag hittat lite ork att leva. Jag har precis sjukanmält både mig och grabben. Man kan skicka sms till skolan när man ska sjukanmäla sig, hur smidigt som helst ju! Hoppas bara att det verkligen funkar....

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se