Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 11 oktober 2008 20:40

Åååå vad jag blir irriterad på mig själv! Jag skjuter upp allt till sista stund, fastän jag tänkt att jag ska vara duktig och smart den här andra gången i skolan. Nu är jag ÄNTLIGEN klar med min vetenskapliga rapport! En liten sten har lyfts från mitt hjärta. Nu är det bara religionsläxan kvar att renskriva och en stencil att läsa igenom. Jag hoppas att jag inte missade något viktigt när jag var borta nu i veckan.. Jag har missat många av samhällslektionerna och det känns inte bra alls.

Nu vill godiset bli uppätet och vem är jag att säga nej?

ANNONS
Av Sofie - 11 oktober 2008 18:11

Så ja. Lugn nu. Andas. Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag är bara så.... förbannad! Allt är bara skit och piss. Jag fattar inte varför. Går något mer fel idag kan jag lova att några av mina stackars ägodelar kommer att få stryk!

ANNONS
Av Sofie - 11 oktober 2008 14:58

Så kom det. Grabben kom på att han kan ju spotta ut den äckliga medicinen som mamma tvingar i honom. Jag har ingen aning om hur mycket han fick i sig...

Jag är på jättedåligt humör idag. Kanske för att jag bara bråkar med sonen hela tiden. Han lyssnar på vad jag säger, men sen gör han allt tvärtom!
När jag hängde tvätt ropade han åt mig och när jag svarade ropade han bara - VA? VA? VA? hela tiden.
Jag muttrade något om att "om du säger va en gång till så postar jag dig nånstans"... Då svarar han från köket: Okej mamma!
Haha!

Av Sofie - 10 oktober 2008 21:44

Grabben verkar redan bättre. Han är piggare och gladare och verkar inte ha lika ont. Peppar peppar.... Det blev sent idag. Syster har varit på besök och vi har haft så roligt så grabben kom i säng typ nyss.. Nu snarkar han gott. Hoppas han kan sova inatt! Mammahjärtat smälter lätt. Titta, min son har ritat en sol! Man ser ju faktiskt vad det föreställer ;-)

Av Sofie - 10 oktober 2008 11:55

Det var precis som vi trodde. Öroninflammation. Han ska äta penicillin tre gånger om dagen i fem dagar. Jag hoppas att det börjar kännas bättre snart, han bara gråter och gråter och gråter. När vi försökte vila låg han och skrek - Jag är leeedseeen!Han är nästan hysterisk mest hela tiden, lätt att slappna av och vila då. Min lilla stackare. Jag ska baka fuskpaj senare, och försöka locka hit mommo kanske. Då kanske han blir lite gladare. Jag har ont i hjärtat.

Av Sofie - 10 oktober 2008 08:31

Nu är vi strax på väg till läkaren. Hoppas han får lindring snabbt, jag orkar inte se honom såhär plågad mer. Såhär pigg och trixig är grabben idag:

Av Sofie - 10 oktober 2008 06:17

Min stackars lilla grabb har knappt sovit i natt. Han har gråtit mest hela tiden och bara strulat. Han säger att han har ont i örat, men ibland glömmer han som vart han har ont. Igår hade han ont i knappen och i skeden också.. Nå, det är ju tur att vi ska till läkaren snart. Jag har försökt prata med honom om att vi ska dit, men det verkar inte vara någon större mening. Han säger själv att han vill till doktorn och att det blir bättre sen. Sötgöte. Hoppas vi kan sova bättre senare idag. För inte blir det någon skola idag heller. Suck.

Av Sofie - 9 oktober 2008 19:53

Jag och sonen har haft jätteroligt tillsammans idag.
Vi skippade hämtmat och gick på Ica och handlade istället. Utanför Ica fanns en stor och djup vattenpöl som han givetvis hittade och där stod han och hoppade ett bra tag. Inga hot i världen hjälpte när vi skulle hemåt, så till slut fick jag bära honom därifrån. En farbror frågade honom om han skulle hem och byta till badbyxor.
Det var en sur grabb som promenerade bakom mig. Plötsligt får han fart och rusar tillbaka till pölen! Jag hinner fånga honom och då går han med på att gå hem istället.... Ungar!

Jag gjorde köttfärslimpa med potatis, lök och morötter istället. Klart godare än någon äckelburgare, även om det inte blev helt lyckat. Inget fel på smaken, men potatisen blev visst inte riktigt klar. Grabben älskade det och frågade efter mer köttfärs hela två gånger. Det ni!

Nu ligger han i säng och ska sova, men han sjunger mest.
- Inte plinga här, sjunger han om och om igen. Jag har ingen aning om vart det kommer ifrån.
Och jo, han säger god natt till sig själv.
- "God natt, mammas älskling" säger han.
Hihi!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se