Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 15 oktober 2008 16:37

Puh. Mobilproblemet fick en lösning och ångesten har lagt sig. Äntligen kan jag surfa från mobilen igen! Idag har jag haft hela två lektioner. På religionslektionen har vi löst korsord och tittat på film. På nk:n har vi läst lite om dna.. och tittat på film. Jobbig dag. Nu har jag lite läxa att läsa bara, om ideologier. Men det ska nog gå. Snart är det helg! Nu måste jag duka. Min kock har lagat mat ;-P

ANNONS
Av Sofie - 15 oktober 2008 08:06

Åh vad jag är less på min dumma mobiltelefon! Är det inte det ena som strular så ar det det andra. Nu hittar den plötsligt inte det trådlösa nätverk vi har hemma, så jag kan inte surfa från mobilen längre. MORR! Får prova att uppdatera mjukvaran eller något, och se om det hjälper. Jag MÅSTE kunna surfa från mobilen, jag är ju beroende!!!

ANNONS
Av Sofie - 14 oktober 2008 11:36

Jag höll på att komma försent till skolan i morse. Jag HATAR att komma sent, även om det bara är en minut för sent. Men jag hade tur, jag kom absolut inte sist och lektionen hade inte börjat när jag satte mig.
Fick läxa till på fredag. 1800-tals ideologier. Visst låter det väl spännande? Eller.... kanske inte så mycket.

Nu ska jag försöka renskriva min religionsläxa. Om Karma och Samsara.
Karma har väl de flesta hört talas om (hoppas jag!). Samsara är det eviga kretsloppet.
Allt föds om och om igen, inte bara människor och djur, utan även jorden osv osv.

Jag vet inte om det är överambitiöst att skriva på datorn, ingen annan verkar göra det... Men förra gången i skolan skulle det ALLTID vara dataskrivet när man lämnade in något, och det sitter väl kvar lite. Det blir snyggare och folk kan läsa vad man har skrivit. Jag lämnade ju in min labb-rapport igår och hon tyckte att den var så stilig! Tror jag var den enda som hade skrivit på datorn.. Nåja.

Av Sofie - 13 oktober 2008 20:54

Jag gjorde Mensas provtest, bara för skojs skull.
Min IQ beräknas vara 123, för att bli medlem i Mensa måste man ha minst 131 i IQ.

123 i IQ motsvarar 94:e percentilen, dvs 94% av befolkningen har en IQ mindre än 123.

Inte helt illa väl?

Av Sofie - 13 oktober 2008 20:15

Om inte ens ett halvår fyller min söta lilla pappa 50. Jag håller på att leta efter en present redan nu. Jag vill nämligen ge något riktigt extra, så jag letar efter upplevelser. Jo, man kan ju faktiskt ge sånt i present också. Det kostar ju en slant, men hur ofta fyller man 50?

Fast nu hittar jag ju så mycket att jag inte vet vad jag ska välja!
Han ska INTE få flyga jaktplanet English Electric Lightning i alla fall. Det var DYRT (och i Sydafrika), hehe.
Men hajmatning eller något sånt kanske? Nä, men nog ska jag hitta något perfekt för pappsen.

Letar även upplevelser att ge till min söta svägerska som blir 40 i november. Jag tror t.o.m att jag har hittat något!

Av Sofie - 13 oktober 2008 20:12

Min 2-åriga son tycker om att leka med vatten. Kranen spolar i evigheters evigheter och jag försöker förklara för honom att inte slösa på vatten, att det är onödigt och att det blir dyrt.

Han lyssnar ju faktiskt.
Igår när jag fixade undan lite disk kommer han fram till mig och säger:
- Mamma, vatten kostar pengar!

Hahahahahahaha!

Fast ibland är det mindre roligt.
Idag sa jag åt honom att "jag älskar dig".
Gissa vad han svarar!!

- Tack!

Haha, han är så söt.

Av Sofie - 13 oktober 2008 09:51

Igår kom några vänner och deras vänner på besök.

Kul med lite nytt folk, och de var himla trevliga och roliga.
Vi spelade Cluedo och Retro. Jag har aldrig spelat något av de spelen förut och jag kan ju inte påstå att det gick särskilt bra, men det var jätteroligt!
Jag, S och P pratade om att ha Star Wars-kväll också. Gamla filmerna förstås, hallå! Det hade varit roligt det med.

Det är så kul att de tänker på mig och vill ha mig med. De kommer till och med hit, för att det ska vara lätt för mig att vara med och så jag slipper tänka på hur jag ska ordna med eventuell barnvakt osv. Jag blir så glad över att jag har så bra vänner!

Av Sofie - 12 oktober 2008 09:54

Grabben har sovit i ungefär elva timmar! Vi har klivit upp 9.30 Det var skönt att få sova! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi ska kanske få besök men inget är väl bestämt ännu. Och så måste vi nog gå ut och städa gården idag. Måste aktivera killen lite så han inte blir en sån pain the ass. Ikväll kommer kanske några vänner förbi för lite sällskapsspelande. Det hade varit roligt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se