Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 21 oktober 2008 08:54

Förbannade plusgrader! Halka och vatten fan upp till knäna. Gissa om det blev stressigt i morse när jag var tvungen att vända och gå tillbaka hem och byta skor. Grabben är inte snabb annars och än mindre nu när det är halt och det finns roliga vattenpölar... Bära, säger du? Jag orkar inte många meter i taget med en 15 kg tung sprattlig unge på underarmen. Men vi hann till dagis och jag hann med bussen. Jävla plusgrader.

ANNONS
Av Sofie - 19 oktober 2008 21:55

Min ålderskris eskalerade rätt fint vid nyheten om att jag visst börjar få rynkor! Tråkigt med 30-årskris drygt fyra år i förskott men jag kan inte hjälpa det. Jag är 25 och vad tusan har jag åstadkommit i mitt liv? Nä, just det. Addera en mindre identitetskris på det... Livet är kalas. Inte. Nu ska jag koppla bort krisandet och fortsätta titta på film. Varför har jag inte sett Bourne Identity förut? Den är ju skitbra!

ANNONS
Av Sofie - 19 oktober 2008 19:34

Guddottern fyllde år för några dagar sen och hade kalas förra lördagen. Då kunde vi ju inte gå, grabben var ju helt slut då han hade öroninflammation.
Idag kom vi äntligen iväg och guddottern kunde få sin present.
Tänk att hon blivit fyra redan! En stor prinsessa det där.

Vi måste börja umgås med med guddottern + familj. Sonen älskar att leka med henne och de kommer bra överens. Och så bor vi ju så nära varandra också!

Av Sofie - 19 oktober 2008 14:49

Min sämre hälft påpekade idag att jag börjar bli gammal och att jag börjar få rynkor runt ögonen. Då kan ju jag påpeka att någon kanske får sova på soffan inatt! Hrm.

Av Sofie - 18 oktober 2008 15:07

Zappade till VH-1 för skojs skull och där var det visst "Movie Soundtrack Weekend" eller nåt sånt. Skoj, tyckte jag och satt och tittade/lyssnade en stund.

Flashback. Bra låt, men videon hade jag faktiskt aldrig sett. Och det hade kunnat fortsätta vara så... Men nu måste jag ju dela med mig:

Av Sofie - 18 oktober 2008 10:30

Undrar om vintern har kommit för att stanna nu? Det har snöat mer inatt och det är sådär iskallt blått och frostigt ute. Man riktigt ser hur kyligt det är. Fast lite mysigt samtidigt. Särskilt när snön knarrar under skorna.

Av Sofie - 18 oktober 2008 08:51

Varje ledig morgon är det samma visa. Grabben vaknar tidigt tidigt och jag är tröttare än tröttast och på galet dåligt humör. Värre blir det ju av detta: - Mamma, gå ner nu. - Okej. - Mamma, gå ner nu. - Jaa. - Mamma, gå ner nu.. - JA, sa jag. - Gå ner nu. - JAAA. Jag blir galen! Tur att det går över i takt med att jag vaknar till. Åtminstone det brukar jag få göra i lugn och ro, medan han tittar på något program eller någon film. Nu är det Askungen 3 som gäller. Jättebra film. Not.

Av Sofie - 17 oktober 2008 20:55

Det finns julpynt att köpa på Coop. Är det bara jag, eller är det inte lite väl tidigt? Det är ju bara oktober! Nä, usch.

Samma med folk som börjar pynta långt innan första advent! Jag är allergisk mot sånt. Rätt ska vara rätt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se