Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 22 oktober 2008 15:29

Kirunaborna är ute på hal is. Bokstavligen.
Det är riktigt kul att titta på alla människor som tar sig fram med pyttesteg i snigelfart. Själv är man ju lika vuxen som man var när man var 10, så jag tar lite sats och gliiiider fram. Mycket roligare!

ANNONS
Av Sofie - 22 oktober 2008 08:07

På väg till dagis finns en liten backe. Den är inte så värst stor egentligen men grabben tycker att det är högt högt. Idag rusade han upp dit och kom snabbt ner igen och kastade sig i min famn. - Mamma, jag var uppe på berget! Nu skynda dagis, jag får gå berget en annan gång. Han är klok min pojke.

ANNONS
Av Sofie - 21 oktober 2008 20:10

Bloggagratis är ju onekligen enkel och bra. Men WordPress är väl ändå snyggare? Ska försöka lära mig hur allt där funkar, så får vi se hur det blir.
Än så länge är nog Bloggagratis bäst, men det är för att jag kan det och vet hur allt funkar = lätt. Jag är bekväm av mig.

Snart ska jag ta och glo lite på Ugly Betty tror jag. Ja, har ju en sån där bra inspelningsbar box så jag kan ju glo program lite när jag vill ;)
Godis och läsk till, naturligtvis. Usch, vad jag är dålig.

Ha en bra kväll!

Av Sofie - 21 oktober 2008 15:38

Jag har bloggat här i snart två år. Jag erkänner att jag börjar bli lite less. Så nu har jag fixat en till blogg. Jag får köra med två ett tag, så får jag försöka bestämma sen vilken jag ska ha kvar..
Den nya bloggen hittar du här!

Av Sofie - 21 oktober 2008 14:38

Från och med nu har jag noll ålderskris. Eller nja... Kanske en halv. Men jag har funderat lite och kommit fram till att det inte spelar någon roll. Jag ska börja räkna dagar istället för år. Då blir det inte så stor skillnad.

Av Sofie - 21 oktober 2008 14:35

Jag har lite ont i mina skur-muskler. Ett tecken på att man tränar, och skurar, alldeles för lite kanske? Men nu är det gjort! Skurningen alltså, gymmet har jag fortfarande inte lyckats släpa mig till.. Usch, vad jag känner mig dålig. Bra ändå att jag fortfarande går ner i vikt+cm i alla fall, men nu är det ju mina muskler jag saknar! Måste åtgärda.

Av Sofie - 21 oktober 2008 10:30

Om det finns någon högre makt så har denne av någon anledning någonting emot att jag åker buss. För det första har det blivit hutlöst dyrt att åka buss i den här hålan, men det har nog inte så mycket med mig att göra. Samma med de sjukt dåliga busstiderna.
Men att aldrig få kliva av! Det spelar ingen roll hur mycket jag trycker, det vill inte funka. Inte på någon buss! Idag tittade jag upp och möttes av ett stort hål där stoppknappen ska sitta. Bytte till en bättre plats, men nä, den knappen ville minsann inte funka. Så jag fick luta mig fram över sätet och trycka på någon annans knapp. Det slår aldrig fel, varje gång är det likadant. Varför ska jag inte få kliva av bussen?

Av Sofie - 21 oktober 2008 10:25

Ska jag vara ärlig tyckte jag inte om den här låten först. Men för varje gång jag hör den verkar den bli bättre och bättre, och just nu är den något av en favorit.

Lyssna och njut:

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se