Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 24 oktober 2008 22:40

Vad fan är det med det svenska folket? Hur kan fisen Johan få vara kvar medan Loulou åker ut? Helt ofattbart! Loulou var ju grym, och helt fantastiskt härlig! Vilken personlighet! Hennes energi träffar en som en jävla tegelsten genom rutan, ingen annan i idol kommer ens i närheten. Och så är hon fin tycker jag. Jag älskar hennes hår, hihi!

ANNONS
Av Sofie - 24 oktober 2008 21:09

Någonstans långt långt in finns en liten hemmafru som jag släpper ut ibland. Jag har tvättat kläder, diskat och bakat idag! Browniepaj blev det. Upptäckte mitt i allt att det var fel i receptet, men jag chansade lite och det blev bra till slut. Puh! Nu sitter jag och kollar Idol. Heja Alice, Loulou, Anna och Robin E! Hoppas Johan eller Robin B får packa sina pinaler och åka hem idag.

ANNONS
Av Sofie - 24 oktober 2008 15:35

Nu blir jag fan sur. Först plusgrader och snorjävlahalka. Nu plusgrader och REGN! Då är det faktiskt bättre med snö. Vinter - allt är förlåtet. Kom tillbaka! Blev tillfrågad om att spela spel ikväll igen. Det hade varit jättekul, men jag vet inte om jag orkar. En annan kväll kanske.... Snyft.

Av Sofie - 24 oktober 2008 13:05

Jag hade stora planer på att städa idag men jag har inte kommit igång ännu heller. Att det ska vara så svårt! Har tänkt baka idag också, men i den här takten lär det inte bli något gjort.

Av Sofie - 24 oktober 2008 05:44

Jag är trött som en gnu, nacken värker och det gör lite ont i näsa och hals också. Gissa om jag är sugen att sjukanmäla mig! Får se om det blir bättre om en liten stund kanske... Känns dumt att stanna hemma sista dagen innan lovet, jag har ju bara två lektioner.

Av Sofie - 23 oktober 2008 20:46

Har precis mailat in svaren på min Nk-läxa. Hoppas mina svar duger, så jag slipper göra om det. Har nu bara en läxa kvar (vad jag vet, kanske får någon imorgon) och den är till onsdag vecka 45. Gott om tid alltså, men jag vill göra klart den så fort som möjligt. Nu är det ju bara två lektioner kvar till LOV! En veckas ledighet! Yay, ljuva tider! Grabben är ledig från dagis då, och gubben har ledigvecka. Najs!

På samhällslektionen idag fick vi förresten sitta och läsa NSD. Jag har nog aldrig läst NSD så sakta och ingående hehe. Mer sådana lektioner tack!

Av Sofie - 23 oktober 2008 12:30

Jag fick rymma från min stalker idag. Nästan i alla fall.
Jag kom tidigt till skolan och satt och lyssnade på musik i rasthallen. Precis när jag ska gå upp till klassrummet kommer hon ner och går förbi mig. Jag anar att hon säger hej, men jag har ju musik i öronen så jag hör minsann ingenting och säger ingenting tillbaka.
Jag tror att jag har undkommit när jag kommer till klassrummet och sätter mig ner. Lyssnar på lite mer musik men bestämmer mig ändå för att stänga av, lektionen börjar ju snart ändå.
Och så har hon smugit dit, den tysta lilla vesslan och står plötsligt i dörröppningen.
Hej, säger hon med sin basiga och konstiga röst, vad har du nu?
Samhälls, svarar jag kort och då smyger hon iväg igen, lika tyst som när hon kom.  Hon är nästan lite läskig ibland.

Av Sofie - 22 oktober 2008 20:14

En tjej som klev på bussen imorse luktade jättegott! Min näsa var i himlen ända tills vi kom fram till Bolagsskolan. Undrar vad hon hade för luktagott? Tänk om man nångång skulle våga fråga folk om sånt! Som när jag såg en tjej som hade en handväska som jag blev dödskär i. Tänk om jag hade frågat henne vart hon hade köpt den! Då kanske jag hade sluppit vara olyckligt kär i den väskan.... Nångång kanske man vågar. Tills dess får jag väl vara väsklös och utan luktagott.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se