Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 28 oktober 2008 09:50

Jag kan inte riktigt bestämma mig om SATC-filmen... 2,5 eller 3 i betyg? Det var verkligen inte min typ av film, men den var ju inte riktigt dålig för det. Jag föredrar action och sjuka komedier. Sammanfattning av SATC: kärlek-nästan bröllop-depp-depp-kärlek-bröllop-slut En riktig chickflick.

ANNONS
Av Sofie - 27 oktober 2008 19:53

Jag har inte sett SATC-filmen ännu. När E fick reda på det tittade hon på mig med avsky i blicken (eller kanske inte) så nu var jag ju tvungen att hyra den. Jag är tveksam måste jag säga. Dels är jag inte mycket för tjejfilmer och även om serien är bra så tror jag att det är svårt att få det att funka på film. En halvtimme går väl an, men sen då?
Nå, det återstår att se.
R har laddat med öl, så han orkar titta.
Jag har laddat med julmust och pepparkakor. JA, jag vet att det inte ens är november men sötsug förenat med julsug går inte att göra något åt.

Igår såg vi Bourne Supremacy. Första filmen var bättre tyckte jag, men nog var andra filmen också bra. Jag vill också kunna slåss sådär!
Nu vill jag se Bourne Ultimatum så snart som möjligt. Och 5:e november kommer man kunna hyra Indy 4, så det måste jag göra!

ANNONS
Av Sofie - 27 oktober 2008 10:52

Grabben tycker om att leka att han är ett lejon. Han ryter och ska skrämma alla, men ibland är han snäll och ger en lejonpussar, som han kallar dem. Idag har han lekt kyckling. När man frågar vad kycklingen säger ropar han: - Kuckelkull! Kuckelkull!

Av Sofie - 27 oktober 2008 08:36

Grabben har börjat med en ny grej om morgnarna. Men hellre det än gnället om att "mamma, gå ner nu". Nu kommer han och säger: - Mamma, du måste säga gomorron! Han försöker med det när han inte vill sova också. Kanske kan man ju lura morsan att det inte alls är dags att sova, det kanske är morgon och då får man ju kliva upp! Mamman är nog inte riktigt så dum som hon ser ut, än har han inte lyckats iaf. I fredags ville han inte hem från dagis, som vanligt. Han brukar sucka besviket när jag kommer och så säger han "nej mamma, jag stanna häär.."I fredags blev han så besviken att han vägrade klä på sig och så satte han sig på sin skohylla och sa:- Mamma, jag är ledsen nu. Jag ska gråta.

Av Sofie - 26 oktober 2008 17:27

Jag är ett trots ifrån ett totalt nervsammanbrott! Jag blir GALEN! Till och med grabbens mommo tyckte han var lite jobbig idag. Suck. Jag fattar inte hur han orkar busa så mycket. Han har varit uppe sen 5.30 och han har knappt ätit idag. Måste hitta den där energikällan han uppenbarligen har här någonstans, han får fan dela med sig! Jag är helt slut.

Av Sofie - 26 oktober 2008 14:15

Min trotsunge som vaknade 5.30 vägrar vila. Jag som tycker att han är överjävlig redan nu, hur ska det då inte bli ikväll? Jag kan lika gärna skjuta mig själv typ nu. SUCK!!!

Av Sofie - 26 oktober 2008 06:00

Fick en fråga igår om vilken tid jag kliver upp.
- Allt mellan 6-10, man kan aldrig veta, svarade jag.

Hah! Bara för att jävlas (sonen har nog ärvt min ondska) så skulle grabben upp 5.30 Så nu sitter vi här och kollar på Boblins istället för att ligga i sängen och sova sött. Skitkul. Suck.

Av Sofie - 25 oktober 2008 22:31

Fick mig ett riktigt gott skratt idag! Det var ju från Kiruna i "Lilla Landet Lagom". Härligt när de gör det dåligt med flit! Moahaha. Måste kolla youtube sen om det finns något klipp där. Hoho! Åsa, jag fick en känsla av att din bebis kommer riktigt snart! Wohoo!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se