Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 5 oktober 2008 20:48

Det finns en människa jag bara inte klarar av. Jag försöker ändå att vara trevlig, för husfridens skull, men jag blir väldigt osäker i närheten av den här typen. Man vet aldrig vart man har henne riktigt. Hon är falsk som satan, och jag är säker på att när jag åkt därifrån så börjas det snackas skit och gnällas.

Jag trodde inte att jag var så brydd, och jag tyckte att det gick ganska bra idag. Men hela det där hushållet är så fyllt av negativ energi och hon verkligen suger energi från en. Man måste hela tiden vara på sin vakt, tippa runt på tå. När vi åkte därifrån var jag helt slut i hela kroppen, jag mådde illa och ville bara gråta. Det är helt sjukt.

Varför hälsar jag på där då? Jag gör det så sällan jag bara kan, men det finns ju andra jag vill träffa där. Sen att hon är där, det är sånt man får försöka stå ut med. Men nu kommer det dröja innan jag sätter min fot där igen.

ANNONS
Av Sofie - 5 oktober 2008 20:24

Hos faster hade grabben minsann sett mamma på datorn!
De hade hittat en video med en rödhårig tjej och det tyckte han var mamma. "Mamma dansar bra" hade han sagt och klappat händerna.
Hihi, han är så söt min son.

Här är jag när jag sjunger och dansar:

ANNONS
Av Sofie - 5 oktober 2008 18:05

Igår fick jag superroliga nyheter. En som jag alltid har tyckt skulle bli en superbra mamma ska äntligen bli mamma på riktigt! Hihi! Och det kommer bli en flicka. Jepp. Jag saknar att vara gravid. Det var verkligen jättemysigt att vara gravid. Och förlossningen sen.. Häftigare upplevelse finns nog inte. Jag är bara inte redo för det som kommer efter förlossningen riktigt ännu...

Av Sofie - 5 oktober 2008 13:16

Jag har en tendens till att ibland veta vad som ska hända. Vem som ringer, vad någon ska säga eller göra osv. Min make sa för någon dag sen att det börjar bli läskigt, hihi.

Av Sofie - 5 oktober 2008 10:23

Det var riktigt trevligt igår! Jag är inte så superbakis heller, så det är skönt. Synen som mötte mig i morse var däremot inte så trevlig. Jag är verkligen antivinter i år, så jag blev nästan lite deppad. Kolla bara:

Av Sofie - 4 oktober 2008 08:46

Grabben har hostat nästan hela natten, men han var pigg och glad när han tvingade upp mig där vid åtta. Den är envis den där hostan. Suck. Han tittar på film nu, och jag tvingas sitta kvar i soffan som sällskap. Micke och Molle 2. Verkligen jättebra. Eller inte. Idag blir det 30årsfest! Kul!

Av Sofie - 3 oktober 2008 22:37

Jag är ingen chipsmänniska. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i chips och äter det nog inte ens fem gånger under ett år.
Idag har vi ätit chips. Inte helt äckligt, men det känns så onödigt nu. Varför äta något man ändå inte gillar?
Och varför kan det inte vara såhär med annat slisk också? Jag vill inte tycka om socker så mycket som jag gör.. Slå upp gottegris och där är en bild på mig, jag lovar.

Vi fick mer läxa idag. Hela fyra sidor ska jag orka läsa i historieboken, till på tisdag. Hur ska jag orka??
Har redan läst det två gånger, det kanske räcker.

Och för alla som tycker att folk som viskar under lektionen är irriterande.. Prova att lyssna på tjejer som "viskar" (de är jobbigt otysta) på ryska! Jag vet inte varför, men jag blir vansinnig.

Och nej, jag har inget emot ryssar eller något sånt (vore ju jävla korkat eftersom min farmors morfar var från Ryssland), så kom inte med någon dum kommentar.

Av Sofie - 2 oktober 2008 20:47

Jag har precis insett att jag går över en mil per vecka. Bara till/från skolan alltså. Andra promenader har jag inte räknat.
Det kanske inte är så mycket egentligen, en mil, men för mig är det det!

Nu ska jag duscha och sen läsa läxor och sen ska jag sova. Ska upp 05.30 imorgon! Natti.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se