Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 8 oktober 2008 05:33

Jag borde ha förstått att han skulle vilja kliva upp innan fan själv, när han somnade redan innan klockan 19.. Men natten har gått bra, om man bortser från ett visst gnäll och lite bök och stök. Jag får kanske sova under dagen istället. Vi sitter och äter frukost nu. Grabben måste ju vara vrålhungrig. Han åt ju bara ett äpple igår, och det är över tolv timmar sedan. Det är skönt att han vill äta igen. Men idag stannar vi hemma och tar det lugnt. Jag vill hellre till skolan, jag vill ju inte missa en massa, men man har ju som inget val när lilla killen kallar.

ANNONS
Av Sofie - 7 oktober 2008 20:59

Jag anar att det blir att stanna hemma imorgon. Även om det nu inte skulle vara magsjuka så är det ju helt klart något annat som är fel och jag kan ju inte skicka honom till dagis när han är sådär slut. Så jag tar det lugnt ikväll. Jag hade tänkt skriva ut min rapport och renskriva mitt papper om hinduismen, men då borde jag ju hinna med det imorgon istället. Det känns inte bra att missa skola, men jag har knappt varit borta än så länge, så det borde inte vara någon fara. Förhoppningsvis blir det inte så lång frånvaro heller. Hoppas grabben blir frisk innan helgen. Då är det ju kalas! Tänk att min söta guddotter redan blir fyra år!

ANNONS
Av Sofie - 7 oktober 2008 20:32

Hercule Poirot är så söt på något sätt. Så egendomlig och tafatt, jag tycker nästan synd om honom ibland. Men det är en bra serie. Jag är svag för brittiska kriminalserier. På tal om serier. Ikväll spelar jag in Ugly Betty och Desperate. Längtar tills jag kan se dem!

Av Sofie - 7 oktober 2008 18:53

Min grabb sover redan. Jag tror att han är sjuk. Han var pigg när vi kom hem från dagis och då åt han ett äpple. Sen blev han bara mer och mer grinig, och ville inte äta middag sen. Vi åt tacos och det älskar ju han, så då började jag misstänka sjuka. Sen har han bara gråtit och varit helt slut. Nu snarkar han och jag har laddat upp med handdukar, hink och papper. Vi får hoppas på en bra natt, men jag tror årets första magsjuka är på gång.

Av Sofie - 7 oktober 2008 17:40

Grabben hade sovit på dagis idag. Utan napp! Det går riktigt bra det här! Peppar peppar... Maken är på AP-träff med jobbet. Nä, de leker inte apa där. Han sa att han ska ta det lugnt och att han nog kommer hem tidigt. Det brukar vara kod för "jag kommer hem vid tre, aspackad, så vänta inte uppe på mig" så vi får väl se... Nu kom bror och hans tjej på besök. Vi ska äta tacos!

Av Sofie - 7 oktober 2008 13:14

Jag känner mig nästan lite duktig idag. Jag har knåpat lite på min vetenskapliga rapport och min "läxa" om hinduismen (eller närmare bestämt om samsara och karma). Ojoj, vad skönt det ska bli när det är klart, även om det är väldigt lite läxa egentligen.
Fick ny läxa på historialektionen idag också, men det är bara en stencil om liberalismen som vi ska ha läst till på fredag.. Har redan läst igenom den en gång, så det är inga problem alls.

Tänkte försöka orka baka idag också. Antingen kanel- eller vaniljbullar. Hade jag varit smart hade jag fixat det nu medan grabben är på dagis, men samtidigt är det ju roligt om han också får vara med. Jag får se hur det blir. OM det blir.

Nu ska jag fortsätta vänta på mail från min lärare, och sen ska jag renskriva mitt kludd om hinduismen.

Av Sofie - 6 oktober 2008 20:24

Nog är det typiskt. När jag äntligen har bestämt mig för att baka, ja då upptäcker jag att jag inte har några ägg hemma. Vi ska handla imorgon, så då kanske jag orkar baka då istället... Men jag tvivlar, the moment är ju gone. Nåja. Försöker natta barnet men det går inget vidare. Han sjunger och letar hjärtan, och så tar det lite längre för honom att somna nu när han har slutat med nappen. Vi tog bort nappen från dagis idag också, och förklarade för fröknarna att det är Ebba som har den. Det brukar räcka som förklaring för att han ska sluta fråga efter den, så nu vet de knepet. Min duktiga unge! Nu ska jag försöka få honom att ligga still och vara tyst.

Av Sofie - 6 oktober 2008 13:43

Jag har precis kommit till skolan och nu sitter jag och längtar hem. Börjar först om ungefär tjugo minuter så jag underhåller mig själv med lite blogg och dylikt. Funderar på att baka något tillsammans med grabben efter middagen idag. Bullar kanske, eller några goda chokladkakor. Det hade ju varit gott.. Får se om jag orkar. Läxorna bara hopar sig och som vanligt skjuter jag på allt så länge som möjligt. Jag blir så irriterad på mig själv! Kan man aldrig lära sig nåt? Hm. Jag vill också åka till Dublin!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se