Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Duktig!

Av Sofie - 7 oktober 2008 13:14

Jag känner mig nästan lite duktig idag. Jag har knåpat lite på min vetenskapliga rapport och min "läxa" om hinduismen (eller närmare bestämt om samsara och karma). Ojoj, vad skönt det ska bli när det är klart, även om det är väldigt lite läxa egentligen.
Fick ny läxa på historialektionen idag också, men det är bara en stencil om liberalismen som vi ska ha läst till på fredag.. Har redan läst igenom den en gång, så det är inga problem alls.

Tänkte försöka orka baka idag också. Antingen kanel- eller vaniljbullar. Hade jag varit smart hade jag fixat det nu medan grabben är på dagis, men samtidigt är det ju roligt om han också får vara med. Jag får se hur det blir. OM det blir.

Nu ska jag fortsätta vänta på mail från min lärare, och sen ska jag renskriva mitt kludd om hinduismen.

 
ANNONS
 
eve

eve

7 oktober 2008 14:46

Jepp, riktigt foto, dom kan ju inte fota alla ungar samtidigt ju! Men Adrians dagis ska säkert fotas snart dom oxå.

http://nueva.blogg.se

 
emma

emma

7 oktober 2008 16:36

Du skriver en bra blogg. Fin är den också (:

kram

http://z.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se