Direktlänk till inlägg 6 oktober 2008

Leta hjärtan

Av Sofie - 6 oktober 2008 20:24

Nog är det typiskt. När jag äntligen har bestämt mig för att baka, ja då upptäcker jag att jag inte har några ägg hemma. Vi ska handla imorgon, så då kanske jag orkar baka då istället... Men jag tvivlar, the moment är ju gone. Nåja. Försöker natta barnet men det går inget vidare. Han sjunger och letar hjärtan, och så tar det lite längre för honom att somna nu när han har slutat med nappen. Vi tog bort nappen från dagis idag också, och förklarade för fröknarna att det är Ebba som har den. Det brukar räcka som förklaring för att han ska sluta fråga efter den, så nu vet de knepet. Min duktiga unge! Nu ska jag försöka få honom att ligga still och vara tyst.

 
ANNONS
 
kamilla

kamilla

6 oktober 2008 22:58

duktig han är som slutar med nappen :)

Jamen visst e det typiskt att det nästan aldrig finns saker hemma dpman bäst behöver dom :s

http://finnsanglar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se