Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 11 september 2008 22:52

Som vanligt väntar jag med allt till absolut sista stund, men nu har jag i alla fall läst det jag ska. Sen att jag knappt minns vad jag nyss har läst är ju en annan femma. Har precis kollat dagens avsnitt av Idol. Jag tycker mycket bättre om den nya juryn! Skönt att slippa svengelska Kishti och surpupporna. Nu borde jag sova, ska upp tidigt imorgon igen. Förresten, jag ska ut på lördag! E och P, vill ni hålla mig sällskap?!

Av Sofie - 11 september 2008 19:56

Vad lekte du med när du var två år?
Jag minns inte vad jag hade för prylar, men jag vet säkert att det inte var tv-spel, datorer och mobiler i alla fall.
Min unge är två bast och redan tekniknörd.
Han spelar Xbox och Ps2, han spelar spel på datorn och leker med sin mobil.
Inte nog med att han spelar, han kopplar i allt själv, slår på alla nödvändiga apparater och startar alla spel själv. Rätt tufft för en tvååring tycker jag.

- Oj, nu fick jag sms, säger han och knapprar på sin mobil. Haha!

Av Sofie - 11 september 2008 18:01

Idag kom ännu ett paket från hm. Äntligen fick grabben sina långkalsonger och jag fick en av mina tröjor. Beställde den i storlek M för jag trodde det skulle passa bra, men det var alldeles för stort. Känns jobbigt att hålla på och skicka tillbaka men vad ska man göra? Nästa paket kommer i slutet av september. Då får jag äntligen min cardigan och mina vantar. Nu ska jag snart äta middag. Jag är hungrig som en varg. Har ingen aning om varför men av någon anledning har det inte blivit lunch idag. Det blir falukorv idag istället, men det blir nog bra ändå.

Av Sofie - 10 september 2008 18:06

Varken jag eller R hade någon aptit idag, men något måste man ju få i sig. Så nu är han ute och hämtar mat från Nan King. En kinesisk kombo till mig, som vanligt. Så gott!

Känner mig plötsligt lite nere. Jag hoppas att det går över snart.

Av Sofie - 10 september 2008 17:06

Vi ska äta falukorv till middag idag. Jag är dödsless på falukorv. På köttfärs också. Men korv blir det. Kanske kan tvinga i mig någon tugga eller två. Har spenderat större delen av min håltimma med lyssna på lite ny musik. Hittade några riktiga godingar faktiskt. Jag hade Nk på eftermiddagen. Eftersom det var så fint väder så var vi ute och tittade på lite träd och mossor och grejer. Lite intressant faktiskt. Nu vet jag vad en kruståtel är, haha. På måndag ska vi vandra upp på Luossatoppen. På baksidan. Jag längtar, det kommer bli härligt och roligt! Hoppas det inte regnar på måndag bara, för då ställs promenaden in.

Av Sofie - 10 september 2008 06:44

Frisyren jag hade när jag vaknade hade gjort Brolle stolt. God damn, tur att duschen väntar. Två lektioner idag. Religion nu på morgonen, 8.10 - 9.35 och sen har jag Nk klockan 14! Snacka om håltimme. Denna vecka är det ju inga problem eftersom maken kan hämta mig och jag kan pusta ut hemma en stund. Men igår kom jag på vad jag kan göra nästa vecka, då maken jobbar natt och knappast orkar köra mig fram och tillbaka. Gå på gymmet förstås! Det är verkligen dags att ta tag i det där nu igen. Nu ska jag äta havregrynsgröt.

Av Sofie - 9 september 2008 19:45

Min grabb är helt klart världens snällaste och gulligaste.

Efter "födelsedagskalaset" så skjutsade vi ner min plastbror till hans flickvän. Grabben blev störtförtjust i plastmorbror, de brukar inte träffas så mycket annars nämligen.
På vägen ner satt de i baksätet och pratade massor.
Så frågade min plastbror, C, min grabb:

- Har du någon tjej då?
- Ja.
- Vad heter hon då?
- Mamma!

Av Sofie - 9 september 2008 15:58

Idag ska vi och fira min plastsyster som fyllde 19 förra veckan. Vad hon ska få vill jag inte avslöja här, ifall hon skulle råka läsa. Innan vi ska dit ska vi ut och äta tillsammans med min bror och hans tjej. Det blir nog inget exklusivt utan bara hamburgare, men trevligt blir det ändå. Grabben kommer bli glad iaf, han älskar ju "mobbo" och hans tjej. T var förbi tidigare idag med sin lilla dotter T. Hon är så söt, hon ser nästan ut som ett gulligt litet troll. Det var kul att få hålla henne och leka lite med henne, vi träffar dem alldeles för sällan. Måste bestämt bli skärpning där! Hörde att M fått jobb nu också, grattis grattis! Nu ska jag fila lite mer på mina röjarplaner och bestämma vad jag ska itu med först. Det är bara att bestämma sig och sätta igång. Skönt när det är klart sen. Måste skicka maken i duschen också. Allt måste man göra själv...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards