Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 16 september 2008 19:59

Blä, jag har mått dåligt hela dagen! Funderar om det är magen som kanske reagerar på all stress som var igår. Känner mig lite yr och illamående sådär, men som tur är så är det ju inte hela tiden. Och värst är det när jag åker bil. Det är som att synen inte hänger med riktigt, och jag blir yr och därför illamående. Läskigt! Konstigt att bli som åksjuk fastän man sitter i framsätet.. Nåja.

Annars är läget väl. Vi har varit hos moder hela kvällen och haft det trevligt. Mamma försökte förklara lite matte åt mig, men min hjärna låser sig och det går inte alls. Där rök alla mina yrkesplaner. Jag kan verkligen inte matte.

Äh, nu ska jag inte slösa mer av min tid, och er tid, på att skriva massa nonsens. Ha en bra kväll.

ANNONS
Av Sofie - 16 september 2008 13:25

Det blev nästan spännande igår, i och med att vi hade tid på banken klockan 16.

Klockan 15.30 kollade jag nämligen på klockan, och då hade vi precis kommit fram och jag satt på en sten och pustade! Så det blev stressigt kan jag säga. Jag nästan rusade ner, så gott det nu gick (brant nedför och massa sten) och jag trodde faktiskt att jag skulle dö där på slutet. Men jag hade t.o.m ork till att springa på slutet och vi kom till banken 16.02 Snacka om bedrift!

Två bilder från igår. Tagna med mobilen förstås, så det är ju inte världens bästa kvalitet. Men jösses vilken utsikt..

ANNONS
Av Sofie - 15 september 2008 12:08

Ganska ofta drömmer jag helt sjuka och konstiga saker. Men en del nätter är verkligen dödstråkiga. Inatt har jag drömt att jag har tvättat bilen. Spännande som tusan, visst?

Idag börjar jag först klockan 14. Solen skiner, så det blir nog promenad upp till Luossatoppen idag. Lagom kul att vi ska vara på banken klockan 16.. Känns inte så bra att komma dit alldeles svettig, vilket jag lär bli. Nåja, inte mycket att göra. Vad vi ska göra på banken? Ööhh.. Fråga maken, jag minns inte.

Jag fick ett roligt kedjebrev av en kompis idag. Ett riktigt alltså, i brevlådan! Inte ett sånt där som dimper ner i inkorgen, och som de påstår inte har brutits på över 100 år. Suck. Man ska skicka en läst pocketbok vidare och så får man själv böcker sen. Verkar lite kul, ska se om jag har någon läst pocketbok här nånstans.

Nu ska jag surfa vidare en liten stund innan jag måste hoppa in i duschen. Ha en bra dag!

Av Sofie - 14 september 2008 20:42

Jag började må riktigt dåligt nu igen efter bastun. The return of the bakis eller något? Ibland pallar jag inte med värme utan börjar må tokdåligt. Nåja, det går väl över nångång.

Får se om det kanske blir lite tv när maken har nattat barnet. Jag är lite sugen på att se del tre i serien om Airbus A380. Och kanske lite Heroes också.

Brorsan hade beställt en ps3:a idag. Jag vill också ha! Synd att den ska vara så förbenat dyr bara.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Jag är inne i en klassisk musik-period nu igen. Najs najs!

Det räcker inte med att lyckas, andra måste misslyckas.

Av Sofie - 14 september 2008 17:46

Burp, vad mätt jag blev! Kebabpizza, det är grejer det. Nu sitter jag i soffan och slappar, och blänger på maken så han kanske läser klart Aftonbladet nångång. Lite senare blir det varm och skön bastu, och lite bus med barnet i badet. Det är ganska härligt med söndagar ändå. För övrigt hoppas jag på fint väder imorgon. Regnar det blir det ju ingen promenad upp på Luossatoppen med klassen imorgon. På tal om det, kom precis på att jag träffade en klasskamrat ute igår. Hoppas hon inte tyckte att jag var alltför jobbig :-P

Av Sofie - 14 september 2008 16:15

E lyckades med sitt uppdrag och lyckades få mig ganska packad igår.
Tur att man blev lite smart där mot slutet och drack några glas vatten.

Kom i säng vid 3.30 ungefär och slocknade som en klubbad... fylletant.
Vaknade sen 7.30 och kunde inte somna om. Oh, the joy!
Jag har varit ganska bakis, men det blev snabbt bra, konstigt nog. Annars brukar jag ligga däckad hela dagen efter.

Det hade gått bra för grabben hos mommo iaf. Skönt det. Han var på så bra humör när han kom hem. Han klättrade t.o.m upp i min famn och kramade mig och sa "saknar dig". Sen gick nåt galet och han blev ungen från helvetet eller nåt. Jag vill stoppa honom i en låda och posta honom till långtbortistan.

Nu ska vi fullborda denna bakisdag genom att beställa pizza och hamburgare!

Av Sofie - 12 september 2008 19:57

Idag hade jag bara två lektioner, samhälls och historia. Inget fel i det, jag älskar historia men... ja, ekonomisk historia är ganska precis så roligt som det låter. Snark.

Vi har ätit tacos tillsammans med min bror och hans tjej idag. Grabben har bett om tacos i ungefär två veckor nu, så gissa om han har ätit! Skönt att han äter ordentligt för en gångs skull.

Grabben skallade mig nu ikväll, rakt över näsan, och med tänderna! Jag vet inte hur han lyckades, men ont gjorde det och jag upptäckte nyss att jag har en ganska rejäl, röd och jäääättefin bula på näsan!
Perfekt timing som vanligt, jag har alltid velat gå ut på krogen och se ut som elefantmannen! Skitbra.

Av Sofie - 12 september 2008 10:28

Jag känner att jag har sällan något att skriva om nuförtiden. Jag vet inte om det är för att det inte händer så mycket eller om det beror på mitt hjärnstillestånd. En jobbig kombination kanske.

Imorgon spelar maken med sitt band på Babylon. Kom och kika, och håll lilla mig sällskap!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se