Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 21 september 2008 07:09

Även om det faktiskt är en sovmorgon då jag får sova till sju, så känns det inte riktigt som det.. För att klassas som en sovmorgon vill jag sova minst till åtta, och då inte väckas av någon som gnäller om att "gå ner nu!!". Tur att han älskar alla program på Playhouse Disney. Medan han tittar kan jag halvslumra litegranna.

ANNONS
Av Sofie - 20 september 2008 20:38

Nåt måste jag ha gjort rätt här i livet, eller så finns det någon högre makt som älskar mig oerhört mycket, för annars vet jag inte vad som gjort att jag fått en så underbar son! Än mindre vet jag hur han har lyckats bli så artig och snäll och social. Innan vi gick och borstade tänderna höll han på att köra med några bilar i soffan, och på mig. Plötsligt var min fot lite i vägen och så sa han åt mig att flytta på den. När jag gjorde det så sa han: - Tack för hjälpen! Det har jag aldrig hört honom säga förut. Han har börjat tacka för maten också. Hur gulligt som helst! Och han tackar alltid jätteartigt när han får något han vill ha eller när han får hjälp med något. Tur att dagis finns, så jag får lite hjälp med att uppfostra honom :-P Såhär trött var han idag. Det tog nog inte ens fem minuter så sov han som en liten gris!

ANNONS
Av Sofie - 20 september 2008 18:48

Det har faktiskt varit lite varmt i Kiruna idag! När jag och grabben tog en promenad upp till stan kunde jag strosa omkring i jeans och t-shirt. Inte illa! Nu står det still i skallen igen, vet inte alls vad jag ska skriva. Jo, jag vill färga håret! Adjö.

Av Sofie - 20 september 2008 10:25

Att man alltid ska ha ont någonstans! Det är väl kroppen som klagar på att jag aldrig kommer iväg till gymmet. När jag tränade som mest hade jag inte en enda krämpa. Idag har jag ont i ryggen. Misstänker att jag sovit i någon konstig ställning, men grejen med att vara överrörlig är att jag kan ha legat praktiskt taget hur som helst. Det är inte så konstigt att man har ont lite här och var egentligen. Nåja, lite smärta klarar jag av. Ska inte klaga över det här lilla. Det finns alltid massor med folk som har det betydligt värre. Nu ska jag äta lite popcorn och mysa med grabben. Sen väntar duschen och kanske en promenad till stan. Shalom.

Av Sofie - 19 september 2008 22:32

40 kanaler och jag tittar på... Baywatch?! Fast lite småroligt är det allt.

Av Sofie - 19 september 2008 20:21

Idag var det föreläsning på skolan. Om Kirunas bebyggelsehistoria. Jag vet, visst blir du avundsjuk? Det var såå fruktansvärt spännande och intressant. En kille i klassen höll på att somna några gånger. Det såg ganska kul ut när L fick putta på honom med jämna mellanrum. Hade det inte varit för den ohyggligt osköna stolen så hade nog jag somnat jag med. Efter en timma, och med plågsam rumpvärk, var jag fri! Så skönt det är med helg. Jag knallade hem, kollade kontot och knallade sen vidare till dagis. Jag och grabben gick och handlade lite och nu på kvällen har vi haft det lite fredagsmysigt med popcorn och Labanfilm. Härligt! Nu snarkar han sött. Han är så trött nu på kvällarna. Av någon anledning har han slutat sova på dagis.

Av Sofie - 19 september 2008 20:14

Av någon anledning trodde jag att jag hade tid hos min psyktant igår. Jag hade ju bara fått en lapp med datum och tid.. Men så ringde hon när jag shoppade loss som bäst på Lindex och frågade om vi skulle boka en tid. Jaha, sa jag och orkade inte påpeka att jag ju hade en tid. Det kändes bara skönt att slippa gå dit. Men den nionde oktober ska jag tydligen dit. Om det nu blir så. Hon glömmer ofta saker. Det är nästan så jag misstänker att hon har sämre minne än jag! Kanske skulle hon behöva prata med någon på Malmfältens hon också.. Vad nu det skulle göra för nytta egentligen, hon skulle väl få ungefär lika mycket hjälp som jag!

Av Sofie - 18 september 2008 20:31

Fick höra goda nyheter idag!

H verkar bara bli bättre och bättre och ögonen svämmar nästan över.
Ändå har jag bara träffat människan några gånger, H är ingen jag känner egentligen, men det jag vet är att han är supergullig och snäll!

 Men det som hänt är så överjävligt och borde inte hända någon.
Nu hoppas jag bara att M kommer därifrån, och det snabbt som attan!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se