Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 24 september 2008 16:41

Idag var det tänkt att vi på Nk:n skulle ut i skogen och leta efter insekter. När vi började hade tydligen en annan grupp varit ute och letat redan, men inte hittat några eftersom de flesta insekter gått i dvala redan.
Det hela skulle ju gå ut på att vi skulle undersöka vilken miljö olika insekter gillar, och sen skriva en vetenskaplig rapport.
I brist på insekter var vi ju tvungna att få ett annat experiment.
Då hade hon klurat ut att vi ska få dricka valfri dryck på morgonen, mängd uträknat efter kroppsvolym förstås, och sen under två timmar kolla hur mycket vi kissar. Det känns som ett lite underligt experiment tycker jag.
Inte vill jag sitta och jämföra med andra hur mycket jag har kissat av en viss dryck. Eftersom drycken var valfri, får jag dricka någon form av alkohol då?

Imorgon ska vi på utflykt igen. Destination Laxforsen. Jag har inte bestämt mig ännu för om jag ska med. Jag behöver inte, eftersom jag delar upp mina 5o procent lite som jag vill när det gäller schemabrytande aktiviteter, men nog känns det som att det skulle vara roligt att följa med. Det skulle vara tipsrunda också, och jag älskar ju sånt. Bland de som svarat rätt sen kommer det att lottas ut biobiljetter!
Men regnar det så stannar jag hemma. Jag har varken skor eller bra kläder för sådant väder.

Just nu sitter jag hos mamma. Har tagit mig friheten att låna datorn litegranna. Jag vill också ha en bärbar dator! Fy sjutton vad skönt det är.
Nu stökar grabben med lite grejer, så jag måste dra. Fridens.

ANNONS
Av Sofie - 23 september 2008 20:24

Men han har varit ganska pigg och på gott humör idag. Det är skönt att han är så snäll och glad fastän han är sjuk, han har alltid varit sån. Nu ligger han och läser saga. Han ville ha Stora boken om allting, den som Stanley har, men jag fick förklara att vi har nog inte den. Han nöjde sig med en annan bok då, även om han sa att den kan vara Stora boken om allting istället. Vi har bakat idag också. Tigerkaksmuffins med vit choklad (med lemon-lime smak) på. Blev riktigt gott. Under vårt pysslande i köket fick jag se att jag minsann har en klätterapa till son!

ANNONS
Av Sofie - 23 september 2008 08:00

Sitter i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja. Har bara denna lektion, historia, och sen är det slut för idag. Korta och sköna dagar, synd att man ska börja så tidigt bara. Hittade nya flingor på Coop igår, som jag bara var tvungen att testa. Dinkel Fras. Det var med stor tveksamhet som jag tog den första tuggan, men det var riktigt gott. Dinkel rules. Använder det mycket när jag bakar också. Nå, ni skiter väl i vilket. Nu ska jag fortsätta vänta och vänta på att lektionen ska komma igång. Fridens!

Av Sofie - 22 september 2008 19:45

Det är då inga problem med att få i den här ungen medicin! - Kan du verkligen dricka allt det här? Få se! Utmana eller förbjud, och det löser sig. Smidigt, det gäller bara att komma på knepet. Nu ligger han och sjunger lite. - Här Pippi Långstrump hoppesaaaa! Hans kompis Märta är Pippitokig och jag misstänker att det smittar. Synd att grabbens Pippifilm har gått sönder, men en ny kostar väl inte alltför många kronor. Hoppas han somnar snart, jag vill gå ner till min choklad och mina cashewnötter!

Av Sofie - 22 september 2008 18:01

Det har varit en lugn dag. En lugn dag som började med en lugn morgon. Jag klev upp med grabben 06.48 Lite Laban hann vi kolla innan vi gick till dagis. Lämningen gick jättebra, som vanligt. Han har så bråttom till kompisarna att han inte ens har tid att säga hej då. När jag kom hem gjorde jag äggröra till frukost och njöt av lugnet fram till 10.20 då jag gick och väckte R. Lunch på stan innan skolan blev det. Skönt att börja kl 14 efter helgen måste jag säga! Efter skolan kom min skjuts och vi åkte till Coop för lite storhandling. Sen åkte vi hem, 2200 kronor fattigare, för att laga mat. Nu sitter jag och grabben och slappar efter maten. Tittar på Laban, som alltid. Lite mörk choklad har vi unnat oss. Det fanns en ny sort med citron och ingefära. Riktigt god var den! Yes, min unge älskar mörk choklad. Imorgon ska han få vara hemma från dagis. Han har lyckats bli förkyld, så han får terra pappan imorgon istället.

Av Sofie - 21 september 2008 21:38

Det är riktigt nice med bastu och en iskall cider. Härligt härligt. Nu ska jag slappa och se del fyra i serien om Airbus A380. Det är helt sjukt egentligen. Planet väger 560 ton och har en vingbredd på 80 meter - och det lyfter! Tufft.

Av Sofie - 21 september 2008 16:50

Ja, det får det! Nu orkar jag inte mer. Klar med städningen blir man väl aldrig, men jag har fått bort det mest hälsovådliga. Har lite tvätt i maskinen som måste hängas snart, och så ska jag vattna blommorna men sen tar jag kväll. Jag ska bara slappa och ta det lugnt. Åtminstone tills det är dags för grabbens bad. Kanske att jag tar mig en bastu ikväll också. Det har jag fan gjort mig förtjänt av!

Av Sofie - 21 september 2008 09:28

Jag vet inte vad jag gjort av min ork, min motivation och min livsgnista men hittar du dem så lägg dem gärna på närmaste postlåda. Jag har ju stora planer för dagen, men det gäller ju att komma igång. Jag ska storstäda nämligen. Jag sa stora planer, inte roliga. Känner du nu en oemotståndlig lust att komma och hjälpa till så inte mig emot! Belöning utlovas. Måste bara komma på något bra. Nu ska jag deppa vidare en liten stund innan jag tar på mig mjukisbyxorna och sätter igång!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se