Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 26 september 2008 17:37

Nu har jag spanat och faktiskt hittat en hårfärg som jag vill ha! Ska bara rota fram några kronor att köpa den för också. Så tyvärr Åsa, du får vänta en liten liten stund till...

De hade provsmakning på Coop idag. Hittade en ost som jag blev nästan kär i. Den hade smak av päroncognac! Tillsammans med rabarber- och nyponmarmeladen som det också var provsmakning på så... Arrggh. Min mun dog och hamnade i himlen. Eller nåt.

Så ikväll blir det att knapra ost. Gott gotti gott gott!

ANNONS
Av Sofie - 25 september 2008 14:55

Jag är så jävla sur idag. Kanske arg till och med. Jag orkar inte känna efter så noga. Jag kan inte ändra på något ändå, det är väl bara att vänta på att det ska gå över. Men jag är less. Mest less är jag väl på det där fula åbäket som stirrar på mig när jag tittar mig i spegeln. Fan, lämna mig ifred! Jag vill färga håret. Härligt rött hår vill jag ha, som alltid! Helst riktigt intensivt rött, men jag får se om jag vågar. Nu ska jag fortsätta sura, och lyssna på tjat och gnäll. Skit.

ANNONS
Av Sofie - 25 september 2008 14:49

Tänk så lite det behövs för att förgylla dagen. Jag: Kom nu! Sonen: Jag kommer älskling! Hihi!

Av Sofie - 25 september 2008 09:18

Brr, jag åker ingenstans idag.
När jag gick ut för att hämta gräslök till frukosten var det minsann frost ute, och härliga två grader. Fy bubblan!

Av Sofie - 25 september 2008 07:44

Jag kan inte riktigt bestämma mig. Ska jag till Laxforsen idag? Det låter ju roligt, men risken för regn verkar stor och jag har verkligen inte kläder för det. Mina skor är så dåliga att jag blir blöt om fötterna bara jag är i närheten av vatten. Jag har inga stövlar, nej. Jag ska fundera en stund till. Jag är trött och seg, så det är lite svårt. Grabben är fortfarande förkyld. Han är helt klart på bättringsvägen, han är pigg och glad utan Alvedon. Det är bara den dumma hostan som inte vill ge sig. Om man skulle orka göra lite äggröra eller omelett till frukost snart kanske..

Av Sofie - 24 september 2008 22:44

Har precis kollat kvällens avsnitt av Idol. Jag älskar den nya juryn! Så otroligt mycket bättre än den förra! Och det är väldigt bra folk med i år tycker jag. Men seriöst.. Den där lilla 16-åringen, vad han nu hette.. Jag vill brotta ner honom och borsta håret på honom! Jisses. Kanske dra en omgång med trimmern också, för att vara på den säkra sidan. Många av dem jag tyckte om gick vidare, och det är jag glad för. Maken håller inte med mig, men visst är hon som påminner om Jessica Simpson snygg?

B

Av Sofie - 24 september 2008 20:00

Jag har aldrig tyckt om B.
Eller, det känns fel att säga så, men det är faktiskt sant. Nu, efter hjärnblödningen, så är han en helt annan människa, men jag minns ju hur han var förut. Men jag säger alltid att alla förtjänar en andra chans, och då får man väl inte göra undantag.
Det är svårt, och för mig kommer han alltid vara den där sura gubben som inte tyckte om någon av oss, men jag försöker åtminstone.

Jag insåg att jag faktiskt inte ogillar honom så mycket nu, jag tycker mer synd om honom. Tänk att slösa bort sådär många år på att vara arg och överjävla bitter. Jag orkar inte vara arg och bitter tillbaka.

Nu är han ganska illa däran, och för någon kväll kom jag på mig själv att sitta och tänka på honom. Det är nog första gången någonsin som jag tänker på B, bara sådär. Jag hoppas att han mår bättre snart, och att operationen kommer att gå bra.

Av Sofie - 24 september 2008 19:56

Sitter och letar och lyssnar på musik. Var på Oasis-humör, men upptäckte till min fasa att jag inte alls har så mycket Oasis. Eller jo, på alla mina skivor, som ligger någonstans i förrådet... Inte så mycket på datorn.
Hade velat höra deras nya, men det verkar som att jag får vänta till oktober ändå.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se