Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 3 september 2008 19:22

Jag är helt tom i bollen. Ingen lust, ork eller motivation till något. Det märks så tydligt när det är på väg neråt, och ändå är det först nyligen som jag börjat lära mig att känna igen tecknen. Snart kommer det allra värsta, men jag försöker stå ut för jag vet att det bara håller i sig i några dagar och sen vänder det uppåt igen. Lite jobbigt är det att det svänger så pass mycket i måendet och att jag inte kan göra något åt det, men det är lite lättare nu när jag vet hur det funkar. Kanske kan man liksom koppla sig förbi det på något sätt, och bara göra saker ändå. Bara vara sådär likgiltig men ändå köra hårt. Ingen kan ju fixa saken åt mig, så jag måste ju försöka själv. Livet belönar handling. Se till att skaffa dig det du vill ha, det är bara du som kan. God natt!

Av Sofie - 3 september 2008 15:51

Lyssna och njut.. (Och titta på Ed och njut. Snyggers!)

Av Sofie - 3 september 2008 15:29

Jag har funderat på en sak.

Om någon skulle få för sig att starta eget här i Kiruna.. Vad skulle man då kunna satsa på? Frisörer, pizzerior och fik finns ju i överflöd, så det kanske man klarar sig utan. Men vad hade ni velat ha i Kiruna? Vad saknas här?

Av Sofie - 3 september 2008 14:43

Idag åkte jag till skolan helt i onödan.. Trodde ju att jag skulle ha Nk 12.15, men det var visst Nk B som gällde, så jag kunde snällt åka hem igen. Tur att maken inte hade börjat jobba ännu, så jag slapp ta bussen.

Nu sitter jag och gör något så underhållande så. Jag "städar" datorn. En jävla oreda i en massa mappar, och jag stör mig på det hela tiden. Så nu rensar jag och skriver ordentligt. Ja, vadårå, jag vill ha ordning! Sen att resten av hemmet ser ut som en svinstia.... Tjaaa, det tar jag sen ;-)

Av Sofie - 3 september 2008 06:51

Jag lyxade till det och låg i sängen till 06.40 minsann! Jag behöver nämligen bara kliva upp och göra ungen redo och sen sköter maken resten. När de blåser iväg till dagis går jag och lägger mig igen!

Såhär vill ungen bli inbäddad på morgonen. Som en korv, säger han.

Av Sofie - 2 september 2008 22:00

Så är man där igen - trött som en gnu, men ändå sittandes i soffan framför något meningslöst program. Det är bara att konstatera att en del saker lär man sig aldrig. Man vet vad man borde göra, men gör tvärtom. Låter skitsmart. 'Sovmorgon' imorgon iaf. Jag ska ligga i sängen ända till 06.30 Härliga tider... Är det inte helg snart?? Min hjärna är om möjligt ännu mer mosig än tidigare, så jag avslutar här innan jag skriver något dumt. God natt för tusan!

Av Sofie - 2 september 2008 18:39

Jag vet inte vad det är med mig idag. Såhär seg har jag inte varit på länge. Orkar inte ens plocka undan disken efter maten, som det för övrigt krävdes en riktig kraftansträngning för att få ihop. Och då snackar vi nåt så enkelt som stuvade makaroner och korv.. Nä, jag är helt mosig i skallen. Kommer jag i säng i vettig tid så kanske det blir bättre till imorgon.

Av Sofie - 2 september 2008 14:20

När vi åkte till dagis idag kom det lite snöblandat regn.
Det var någon som sa att det hade snöat ordentligt tidigare på morgonen.
Klart jag blir ledsen om vintern kommer nu, det är ju bara september!

Annars har det varit en bra dag.
Har bara haft två lektioner, och dessutom hunnit hem på lunch däremellan!
Imorgon börjar jag först 12.15 och på torsdag kanske jag är helt ledig, vet inte säkert ännu. På fredag får vi det permanenta schemat, det ska bli spännande. Hoppas jag kommer gå bra tider, med tanke på lämning och hämtning från dagis. Inte vill jag att ungen ska vara där från 07-17 heller!

Nä, nu ska jag slappa och njuta av lugnet innan jag går och hämtar ungen. Han ville minsann äta tacos idag, men vi får se hur det blir med det.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards