Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Nappfri

Av Sofie - 30 september 2008 10:36

Jag fattar inte hur men grabbens nappar försvinner spårlöst. För inte så länge sedan hade han åtta, nu hittar vi två.

Igår vid läggdags så hittade vi inte en enda. Ojoj, grabben ville ju ha! Men så kom jag på en sak. Vi har pratat tidigare om att sluta med napp och att han ska få ge dem till Ebba, min brors hund. För Ebba är ju liten och det är ju bara bebisar som har napp.
Så igår sa jag att Ebba hade lånat den och att han måste sova utan.

Han funderade en stund och så sa han:
- Jo, hon måste äta den. Jag stor pojke, jag sova utan napp!

Sen somnade han och har sovit som ett litet... ja, barn.
Vid fyratiden vaknade han och ville ha nappen, men det var bara att påminna om att det var Ebba som hade den, så somnade han om snällt igen.

Imorse sa han:
- Ebba har lånat nappen. Måste hämta den!

Men jag sa bara att hon måste ju få ha den, för hon är ju liten, och då höll han med.

Snart kanske han är helt nappfri!

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

30 september 2008 11:25

Ååå! Vad bra! Vad roligt! Han är så klok er son.

http://mimosan.wordpress.com

 
eve

eve

30 september 2008 17:17

Vilken duktig unge!

http://www.nueva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se