Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 15 augusti 2008 08:18

Snark, jag är inte van vid att vara uppe såhär tidigt! Snälla maken har ju låtit mig snarka vidare varje morgon medan han har klivit upp och fixat iväg ungen till dagis. Igår klev jag upp 10.15 så lite tungt var det att kliva upp 7 idag. Men jag ska inte börja leva riktigt ännu. Först ska jag ligga i soffan och titta på någon serie, sen kan dagen börja. Vi ska på stan med min far en sväng eftersom han är utan bil denna vecka, sen ska vi hem och städa eftersom jag får storfrämmande idag! Jag drömde om en massa olyckor och död inatt. Jag satt bland annat längst fram i ett litet plan, alldeles bredvid piloten och vi skrek i panik eftersom marken bara kom närmare och närmare. Jag tänkte till och med att det inte var någon fara eftersom det bara var en dröm men jag kände paniken växa ju närmare marken vi kom och jag inte kunde vakna. Sen drömde jag om stridsvagnar och stridsflygplan som anföll och det var explosioner och död överallt. Undrar hur jag ska tolka de drömmarna??

ANNONS
Av Sofie - 14 augusti 2008 20:40

Jag har inte behövt natta mitt barn på en evighet, det har en snäll make tagit hand om (jag har dessutom fått sovmorgon varje morgon denna vecka!) Men idag hade maken andra planer så då fick jag gott natta mitt barn själv. Och jag är värdelös på det. Barn är inte dumma, och grabben vet att jag inte har hjärta till att vara lika hård och bestämd som fadern hans. Detta utnyttjar han ju förstås så gott han kan, men till slut får mesmamma också nog och sätter ner foten. Idag lyssnade han faktiskt redan efter kanske femte gången.. Det tar sig!

Och jo, en bild som utlovat på min bror när han var på svensexa. Stilig, inte sant?

ANNONS
Av Sofie - 14 augusti 2008 19:23

Jag känner verkligen av den nu. Hela nästa vecka är ett stort stressmoment och jag känner hur hela min kropp liksom ställer in sig på att fly. Jag hatar att vara såhär nervös och rädd, varför kan jag inte få vara som alla andra? Jag funderar faktiskt på det här med medicin.. Inte för att jag mår dåligt längre utan just för stressen. Jag pallar inte. Jag blir så stressad att jag får magkatarr! Och för.. ingenting, liksom. Man ska klara av livet utan att må såhär. Jag vill inte bli stressad över saker som är.. småsaker egentligen. Jag börjar må så dåligt att jag får ont i magen och känner mig konstant illamående. Jag kan knappt äta och knappt sova. Jag hatar det, jag vill vara normal!

Av Sofie - 14 augusti 2008 19:17

Vi träffades på stan idag, vi gamla klasskompisar och en till bekant. Vi satt och fikade och pratade i över en timme. Det var jättekul ju! Jag har saknat mina klasskompisar massor. De var anledningen till att jag ens orkade gå till skolan överhuvudtaget. Imorgon ska de komma hit! Hem till mitt lilla hus. De vill se hur jag bor och de vill träffa grabben. Trevligt ska det bli! Så imorgon är det städning som gäller. Det behöver inte bli kliniskt rent, bara jag slipper skämmas ögonen ur mig..

Av Sofie - 13 augusti 2008 21:37

Idag fick jag en smula ro i själen faktiskt. Jag tror att jag äntligen har kommit på vilken stil jag vill ha på inredningen i mitt lilla hus! Nämligen lite lantligt, romantiskt sådär. Shabby chic. Har du sett något Leila-program nångång vet du vad jag menar. Jag bara älskar gamla saker. Antikviteter hade jag velat ha massor av, men dels finns det inget att köpa här i avkrokarna, plus att det mesta man vill ha är ju så dyrt! Men nu vet jag, så nu ska jag börja spana ordentligt. Förresten. Jag och grabben har bakat idag. Brysselkex. Eller, jag har bakat. Grabben har ätit deg och stökat med mjöl. Nån måste ju göra det också.

Av Sofie - 13 augusti 2008 20:13

När vi hämtade grabben från dagis idag satt han och gjorde ett halsband. Jätteduktig på att trä på pärlor på tråden, tyckte jag. Han stoppade några pärlor på rad och avslutade med ett litet hjärta och vips så fick jag en present - världens sötaste mobilsmycke! Min söta snälla son, aj jajj joo!

Och så avslutar jag med ett citat som jag gillade:
"Man kan få en dålig giv, men man kan vinna stort ändå"

Av Sofie - 13 augusti 2008 20:10

Jag har blivit YouTube-beroende. Det finns ju så mycket roligt att titta på! Och lyssna på....:

Av Sofie - 13 augusti 2008 19:31

En av mina fd klasskompisar ringde mig idag. Ganska nyss faktiskt.
Jag blir så glad, för jag har saknat henne massor! Vi ska träffas imorgon, vi och en till fd klasskompis. Kul kul kul kul kul kul!

Och jo, jag lovade min äkta hälft lite reklam:
http://bobba.bloggagratis.se/

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se