Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 16 augusti 2008 21:19

Jag försökte natta barnet idag. Jag är fan värdelös på det. Och fan vad ungar kan vara irriterande hehe. Grabben låg och sparkade på väggen och jag blev mer och mer arg och irriterad. Till slut säger jag till ordentligt och då flinar han åt mig och säger 'VA?'. Jävla unge, hehe. Man kan ju inte annat än skratta, han är ju så rolig ibland. Men i alla fall. Maken fick ta över. Han är ju nattningsproffs! Snabbt och smärtfritt, helt perfekt. Själv har jag smugit ner och dukat fram lite godis och läsk. Det är ju lördag!

Av Sofie - 16 augusti 2008 21:10

Jag förstår varför de inte tar inträde till Barnens Dag. Hade de gjort det så hade jag fan krävt pengarna tillbaka! Helt seriöst - hur kul är det med ungefär fem karuseller (som såg hyfsat fallfärdiga ut), popcornförsäljning och några.. vad det nu heter, stånd där de säljer lotter? Va fan, liksom. Minns ju när man själv för länge länge sen var liten och skulle gå på Barnens Dag. Då var det ju verkligen något att se fram emot, då var det ju faktiskt roligt. Men nu? Nä, vilken besvikelse! Stackars alla små barn (och barnsliga vuxna hehe)!

Av Sofie - 16 augusti 2008 13:34

Grabben sover, äntligen, men så snart han vaknar ska vi ta och packa oss iväg till Barnens Dag. Min lilla fegis lär inte våga åka nånting, men det gör inget för med de priserna FÅR han inte åka något... Vi ska plocka upp grabbens mommo och plastmoster också, kul med lite sällskap ju. En kompis ringde och frågade om vi skulle med och promenera med henne och hennes söta unge, men jag fick avböja eftersom min unge är sjuk. Jag vet, antagligen smittar det väl inte bara för att man är ute, men för säkerhets skull. En förkyld tvååring är jobbig, men en förkyld bebis är värre. Lika bra att hålla sig på säkert avstånd och så kan vi hitta på något när alla är friska istället. Hmm... Om nu snormonstret ville vakna nångång.. Men han har ju sovit lika dåligt som jag inatt, så jag förstår om han är trött. Och jag njuter verkligen av lugnet just nu, tro mig!

Av Sofie - 16 augusti 2008 09:45

Jag är obeskrivligt uttråkad. Det är begränsat roligt att titta på när en tvååring spelar bilspel men vägrar gasa och byter bara låtar på 'radion'. Jag tänkte låta pappan sova tills han vaknar själv, men kanske råkar jag väcka honom snart..

Av Sofie - 16 augusti 2008 08:48

Grabben min har gått och blivit förkyld förresten. Så han har sovit riktigt dåligt inatt. Han envisas med att ha nappen fast han är täppt i näsan och inte kan andas. Såklart tappar han den så fort han somnat och så sover han bra en stund, men så vaknar han och märker att den är borta och då blir det ju ett jävla liv. Så nu är vi duktiga med både alvedon och nässpray, så vi får ha en hyfsat glad och snäll unge. Grabbens mommo och tillhörande familj kom hem från semestern igår, så vi ska väl kika förbi där en sväng idag. Vi var dit en stund igår också och fick se deras nya husvagn. Superfin var den! Nästan så att jag vill ha en själv hehe. Jag vet nån som kommer bli så avundsjuk så oj oj, haha. Det är så roligt! Denna person är hemsk, men nästan underhållande på nåt sätt. Nu vill sonen spela Wii. Toodles

Av Sofie - 16 augusti 2008 08:32

Jag hade riktigt trevligt igår! Kul att få träffa gamla kompisar från skolan. Det är nog ungefär fem år sen, om inte mer, som vi var tillsammans allihopa. Grabben var så förväntansfull hela dagen igår. 'Mammas kompisar!' har han gått omkring och sagt med ett stort leende på läpparna. De kom hit och började laga mat och baka bröd hehe. Grabben var jättenyfiken och hade så kul, och så fick han ju smaka deras mat, så inte var han sugen på att gå och lägga sig sen. Vi spelade TP (jag kom tvåa..) och drack lite alkohol och hade bara kul. De stannade ända till midnatt, det trodde jag inte att de skulle göra, men det var ju bara kul förstås. Imorse när jag och grabben åt frukost så frågade jag honom vilka som var här igår. Han funderade en stund innan han sprack upp i ett stort leende: - Tjejer! Mammas kompisar!

Av Sofie - 15 augusti 2008 17:44

Jag blev helt kär i en söt liten sirapsflaska av glas som vi hade, så jag sparade den för att ha som en liten vas. Och idag tog jag blommor från min egna lilla trädgård för att ha i den. Ganska fint blev det ändå.

Av Sofie - 15 augusti 2008 13:09

Helt jävla otroligt, solen skiner ju idag! Lite värme är det också, men nog är väl sommaren slut nu? Träden har börjat få gula löv och för tre veckor sen såg faktiskt syster och jag svampar som växte och var sådär lagom höstiga. Det är lite deprimerande. Det har knappt varit sommar i sommar, och så plötsligt är det höst. Men det är mysigt på kvällarna när det äntligen är mörkt ute. Vi tänder ljus varenda kväll nu, det är ju så mys! Nä, jag borde städa lite nu.. Har städat nästan hela övervåningen redan, och faktiskt möblerat om lite i sonens rum. Blev rätt nöjd faktiskt. Får se vad grabben säger sen, hehe. Just ja, städa var det. Hejrå!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards