Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 18 augusti 2008 14:03

När jag för en gångs skull tänkte kika inne på Familjeliv, ja då går det inte! Vad man är klickar på så blir det "Sidan kan inte visas". Morr.
Har någon annan samma problem, eller är det bara hos mig den är dum?

ANNONS
Av Sofie - 18 augusti 2008 13:44

Vad tusan, det där gick ju hur smidigt som helst!
Massa bedövning, lite lirkande och så var tanden ute - och allt på mindre än en kvart!
Vad var det jag oroade mig för, haha?

Bedövningen har dock inte släppt än, såhär fyra timmar efteråt. Det börjar kännas lite... läskigt nu.

ANNONS
Av Sofie - 18 augusti 2008 07:40

Bara drygt tre timmar kvar. Håhåjaja... Försökte ringa dagis nyss, för att säga att grabben inte kommer idag, men deras telefon är fortfarande avstängd sen semestern! Hans avdelning har varit stängd hur länge som helst, och jag har ingen aning om vad de pysslar med. Har inga nummer till någon annan avdelning heller. Jaja, nåt hittar jag väl på, men de lär ju märka att han inte kommer.. :-P Nu vill grabben ha nåt att äta. Och jag med. Det får bli en ordentlig frukost, för sen har jag väl för ont för att lyckas äta. Ajökens!

Av Sofie - 17 augusti 2008 21:11

Imorgon är det dags. Visdomstand nummer två ska ut. Det gick jättebra förra gången, så jag vet inte varför jag är så skräckslagen nu.. Jag ser verkligen inte fram emot sprutorna jag måste få. Usch! Jag vågar inte tänka på det ens. Sprutor annars, som blodprover och så, det går skitbra. Jag tycker nästan att det är kul! Men hos tandläkaren... Jag hatar det! Önska mig lycka till.....

Av Sofie - 17 augusti 2008 19:41

... ser faktiskt ut såhär:

Vi ville ju ha i ekfanér, men mellanbrun funkar också.
Sen ska vi köpa till förvaring också, som hamnar som bakom sänggaveln. Svårt att förklara, men det är ack så snyggers.

Nu ska jag surfa vidare och spana efter lite ytterdörrar och emaljskyltar. Emaljskyltar är så himla fint!

Av Sofie - 17 augusti 2008 12:54

Det vi hittade på kiruna.cc fanns kvar och fastän vi inte kan betala förrän imorgon så fick vi ta den idag! Nu har vi en ny säng! En sån vi tänkte köpa från IKEA. Fel färg men det får man ta när man får den för under halva priset. Vi fick sängram, nya madrasser och bäddmadrass för 1500. Sjukt billigt, och ändå var den bara ett år gammal. Vår gamla fina säng hamnar i gästrummet, så nu får framtida gäster sova bekvämt! Härligt härligt. Maken och min bror lever om på övervåningen. Hoppas de får ihop sängen nu bara :-P

Av Sofie - 17 augusti 2008 08:58

När jag vaknade satt grabben bredvid mig och bara tittade på mig. Varken jag eller maken har hört något. Ändå brukar grabben inte vara så bra på att smyga. Mysigt var det i alla fall, och när han såg att jag vaknat klättrade han över mig och kom och la sig i mitten. Han har sovit hela natten och verkar mycket piggare idag. Hoppas att förkylningen släpper snart. Idag ska vi nog inte göra så mycket. Ringa om det vi hittade på kiruna.cc, skjutsa min far till bussen och försöka locka hit min syster för ett litet besök. Får försöka fylla ut tiderna där emellan med andra spännande äventyr, hehe. Nu frukost.

Av Sofie - 16 augusti 2008 23:13

Jag är lite rastlös. Långt ifrån sovatrött. Bra, såhär nästan mitt i natten. Men det finns ju inte direkt mycket att göra, så det blir väl sängen snart ändå. Sitter mest och drömmer om allt jag vill göra i huset. Jag vet inte vart all inspiration kommer ifrån, men helt plötsligt har jag miljoner idéer. Helst vill jag ju fixa allt NU men man får väl ta det i pyttesmå steg, ett i taget. Imorgon tar vi kanske ett steg, men det är ju bara kanske. Hittade nämligen något på kiruna.cc som jag vill ha, men med vår tur finns den nog inte kvar. Nå, vi ser ju imorgon. Nu borde jag borsta tänderna. Så inte tandtrollen kommer och biter mig i tänderna, som grabben säger. God natt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se