Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 19 augusti 2008 23:21

Snart är det imorgon. Jag sitter och tänker, alldeles för mycket såklart. Jag är rädd för att jag tagit på mig för mycket. Kanske är det för mycket, att gå ut såhär hårt? Att gå från ingenting till massor.. Det är inte precis lätt. Jag är inte orolig över att inte kunna något eller inte hänga med. Jag vet att jag inte är korkad, jag vet att jag lär mig fort och hade det inte varit för.. mig själv, så hade skola aldrig varit något problem. Jag älskar att läsa och lära mig nya saker. Nä, jag är orolig för... allt. Klart att jag funderar på om jag kommer lyckas lära mig och hänga med, men också om jag kommer orka. Om jag kommer träffa någon att prata med, någon att umgås med. Om jag kommer att palla utan att lida av samma inre stress som blev av Jobbvägen. Om jag någonsin kommer lära mig att småprata med folk.Förstå att det som är inget för andra, det är en big deal för mig. För mig kan det vara jobbigt bara att gå utanför dörren ibland. Inte nä-jag-går-inte-ut-för-jag-är-ful-i-håret-jobbigt, utan jobbigt. Panikångestjobbigt. Har du någonsin låtit bli att gå och handla för att det är för jobbigt att betala? Jag vet att det bara är jag som kan ändra på allt, men det är svårt. Jag vet inte om det någonsin kommer att gå, jag kanske får acceptera att jag helt enkelt är såhär rädd och tafatt och helt oförmögen att ta egna initiativ. Tyck inte att jag är dålig om jag inte klarar av skolan. Jag lovar att jag ska försöka, men jag kan inte lova att det kommer gå. Nu ska jag sluta tänka så mycket. Sängen väntar. God natt!

ANNONS
Av Sofie - 19 augusti 2008 20:44

Nu har jag varit och fått min helkroppsmassage. Det var så skööööönt! Jag höll på att somna flera gånger, hehe. Gudomligt. Måste absolut testa fler gånger, och jag föreslår att ni gör detsamma!

ANNONS
Av Sofie - 19 augusti 2008 09:51

Idag överraskade jag maken med en riktig lyxfrukost.

Vad sägs om äggröra med skinka, gräslök (egenodlad förstås) och ost med en smarrig banan-jordgubb-havregryns-linfrö-vaniljyoghurt-smoothie till? Och apelsinjuice också förstås, det är ju ett måste till en lyxfrukost.
Allt var laktosfritt också, så maken slipper bli dålig.
Riktigt gott var det, jag hade lätt kunnat vänja mig vid sådana frukostar :-P

Jag vann budgivningen på Tradera! Vad det är? Det får ni kanske se när jag får hem saken i fråga..

Av Sofie - 19 augusti 2008 07:50

Jag lyckades både somna och sova gott, utan smärtstillande. Jag har vaknat kanske 2-3 gånger inatt, men inte för att jag hade ont utan för det gamla vanliga - när jag vänder på mig. Det första grabben ville när han vaknade var att äta. Friskhetstecken månne? Han hällde upp en stor tallrik yoghurt, bara för att sen konstatera att 'ingen yoghurt' och så fick jag ta den istället... Men en macka fick han i sig. Han har ätit så dåligt de senaste dagarna, men man vet ju själv hur det är med aptiten när man inte är helt frisk. Nu ska jag spana på tradera, och se hur det går med prylen jag vill ha!

Av Sofie - 18 augusti 2008 23:36

Jag och maken har tittat på en film såhär på kvällskvisten. 'På smällen'. Efter allt jag läst och hört trodde jag att den skulle vara jätterolig, och visst hade den väl sina stunder... Men mest var den bara seg. Riktigt seg. Lite besviken är jag faktiskt. Jag ville ju skratta lite, så gott det nu går med min stackars plågade käke. Tänkte försöka somna utan smärtstillande, får se om det går. Nu ska jag försöka borsta tänderna. God natt!

Av Sofie - 18 augusti 2008 20:08

Bedövningen släppte till slut. Efter sisådär 4½ timme. Det gjorde inte farligt ont då heller, men eftersom vi skulle åka och handla så tog jag tabletter ändå. Skönt att slippa ha ont, även om jag är lite av en självplågare. Oftast tar jag inte smärtstillande.

Jo, vi har ju inredningsproblem av stora mått.
Vi har två vardagsrum, fastän det är ett jättestort egentligen. Men i alla fall, det främre vardagsrummet vill vi ha som matsal och det andra som ja, vanligt vardagsrum. Men i det bakre vardagsrummet har vi en stor fet jävla kamin som saboterar alla våra planer. Har någon nåt förslag?
Min äkta hälft har en liten skiss på sin blogg, om ni vill kika.. Den finns här. Kom gärna med tips och idéer (som du, min kära moster), vi har helt slut på idéer. Skulle inte vara helt fel att få hit Simon och Thomas eller några andra händiga typer.

Av Sofie - 18 augusti 2008 15:48

Min AF-tant ringde precis. Försäkringskassan hade inga problem med att jag skulle gå skola. Så på onsdag är det dags! Shit. Jag hoppades nästan på att de skulle säga nej, så jag skulle komma lätt undan, men samtidigt känns det ju hur kul som helst! Jag hoppas verkligen att det kommer funka. Jag vill känna nångång att jag också klarar av något. Jag vill inte alltid vara svag och rädd och den som aldrig fixar något. Helvete också.

Av Sofie - 18 augusti 2008 14:35

Ska man försöka komma på någon fördel med att må dåligt så skulle det väl vara att man lär känna sig själv jävligt bra. Ska man sen se någon nackdel med fördelen så är det väl att man lär känna sig själv för bra, att man känner för mycket. Man lär sig vad som är jobbigt, och sen är det som alltid lika jobbigt, på nåt sätt. Det är svårt att förklara.

Det märks att något jobbigt är i görningen. Jag är lättirriterad och fräser åt både man och barn. Jag tänker för mycket, men samtidigt inte alls. Det är lättare att vara tom, att inte tänka så mycket. Men sen kommer det tillbaka och jag blir arg och irriterad igen.

Det stör mig. Alla dessa automatiska tankar som sitter så djupt rotade att jag inte ens märker att jag tänker dem. Det kommer inte att gå. Det är för jobbigt. Tänk om jag inte klarar av det? Jag kommer bara bli besviken.
Jag måste verkligen anstränga mig för att tänka positivt, och det är faktiskt jobbigt.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se