Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 24 augusti 2008 09:24

Jag vaknade vid 8.45 ungefär och funderade lite över morgondagen. Hur jag ska hinna med lämning och buss osv. Genast började jag stressa och fick ont i magen. Jag hatar stress! Och plötsligt var klockan efter 9 och det var dags att kliva upp, utan att egentligen ha kommit fram till något. Jo, att jag måste gå mot dagis senast 7.20 Ungen måste knalla själv, kan ju inte ta vagnen med mig. Nu tjatar ungen så jag ska äta frukost. Han ska äta frukost 2. Sen ska vi nog mysa med popcorn.

ANNONS
Av Sofie - 23 augusti 2008 22:52

Den filmen blev det. En seg film om en arkeolog som finner en kropp, som kanske kan vara Jesus. En präst (Antonio Banderas) kommer till Jerusalem för att undersöka. Bara det faktum att det var en Banderas-film torde vara tillräckligt för att avskräcka, men jag har alltid haft någon märklig förkärlek för semireligiösa, i brist på bättre ord, filmer. Den får 2,5 i betyg. Den var lite för seg och förutsägbar. Dåliga skådisar. Men ack vad Jerusalem är vackert. Nu blir det sängen snart. Jag är helt slut. God natt!

ANNONS
Av Sofie - 23 augusti 2008 20:29

Det har varit en lugn dag idag. Mamma har varit förbi en sväng, och det uppskattades ju givetvis extra mycket av sonen. Han älskar verkligen sin mommo! Nu på kvällen har han gått runt med sin mobil och låtsaspratat med mommo, och både jag och maken var tvungna att 'prata' lite. Vi har köpt lite lördagsgodis och chips, och så snart maken är klar med nattningen så ska vi väl se film. Inspelad på boxen, inte hyrfilm idag. Ska bli mysigt. Tänder ju såklart lite ljus och så också, det gör vi varje kväll. Det är ju det höstmörkret är till för! Har beställt lite kläder från HM idag. Mätte grabben först, men enligt deras storleksguide har han mindre storlek än en ettåring. Det kan ju inte stämma, så det blev storlek 92. Han är lite liten min son, men inte såå liten. Han fick byxor och tröjor och en mössa, maken fick en huvtröja och underkläder och jag fick en tröja, vantar och underkläder. Synd att det alltid ska ta sån tid innan man får sakerna. Första paketet kommer vecka 36, men en del saker kommer först i slutet på oktober. Men bättre sent än aldrig... eller nåt. Nu ska jag försöka välja film. Shalom.

Av Sofie - 23 augusti 2008 07:50

Aaarghhel, vad trött jag är! Grabben väckte mig 7.33 Sovmorgon visserligen, men ändå.
Förut, när man gick i skolan första omgången, så var man ju uppe och färdig och klar för bussen som gick 7.33 Jag och E brukade träffas på busshållplatsen och så åkte vi tillsammans.

Jag ångrar så mycket att jag inte fixade skolan på en gång, då jag hade chansen. Men jag vet ju att jag mådde så jäkla dåligt då. Och jag vet att det inte är någon mening att älta, för det som har varit kan man inte ändra på ändå.

Nåja, nu ska jag ligga och läsa Aftonbladets Klick-bilaga som jag köpte igår. Grabben kollar som vanligt på Playhouse Disney, men det är ju begränsat roligt och bra. Jag orkar inte se Sportacus vara sådär hurtig så tidigt på morgonen.

Av Sofie - 22 augusti 2008 23:35

Vad den nu heter, filmen vi har sett ikväll. Bra var den i alla fall. Tror nog att det blir fyra av fem stjärnor. Nu är klockan massor så nu ska en trött Sofie masa sig i säng. Imorgon är det lördag och jag har lovat grabben mys och lite lördagsgodis. Hjälp, vad jag älskar min unge!

Av Sofie - 22 augusti 2008 21:07

Idag efter middagen tog vi och bastade litegrann. Det är så härligt att kunna basta precis när man känner för det! Grabben har fått för sig att han inte gillar att basta, så han badade istället

Efter rengöringen så tog vi en snabb runda på Coop. Jag hittade en pärm till skolan, och så hittade vi nya stövlar till grabben. I storlek 26! Han växer som ogräs, min lilla son. Han har snart vuxit ur alla sina kläder också, man har ju inte råd att köpa nya kläder precis hela tiden. Ska beställa lite från HM men måste mäta honom först, så man inte köper för små kläder.

Har blivit tillfrågad om att följa med på bussresa till IKEA imorgon. Är jättesugen, men måste i så fall ta med mig ungen och det känns inte jättelockande att åka buss i åtta timmar med en uttråkad unge. Ska fundera en stund till.

Men nu ska vi kolla film! Vi har hyrt igen, det är ju så billigt att hyra från Coop. Det blev lite av en barnfilm idag, hehe. Spiderwick nånting.

Peace.

Av Sofie - 22 augusti 2008 16:07

Vi räknade minsann lite matte i skolan idag. Övningar som skulle vara lätta. Jo tjena! Jag är verkligen helt värdelös på matte. Jag har t.o.m glömt bort liggande stolen! Efter skolan så har jag varit på stan med S. Lunch har vi ätit, och lite onyttigheter. Vi for och hämtade grabben sen och så vidare hem till oss för lite te. Grabben hade svårt för S's namn, så hon fick heta 'fröken' hehe. Gulligt värre! Nu ska jag och grabben bygga med lite lego igen.

Av Sofie - 21 augusti 2008 21:29

Jag och grabben tog en promenad till Ica vid halv sju-snåret. Tänkte kolla efter en pärm till skolan, men kom hem med ägg och glass haha. Precis när vi började gå hem kom förstås ösregnet. Tur att det finns te att värma sig med. Ska snart i säng. Vill somna i okej tid så jag inte är helt död imorgon bitti. Tänkte sitta och vänta på maken som är och repar igen, men får se om jag orkar. Det är en kort dag imorgon. Slutar redan vid lunch. Sen ska jag träffa min kompis S på stan, det ska bli roligt. Vi ses ju så sällan, måste ta igen lite. Gonatti!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se