Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 26 augusti 2008 21:35

Det märks att jag inte tränat på ett tag kan jag säga. Efter dagens superpromenad har jag ont i benen. Men å andra sidan så hade jag nog fått det ändå, är inte direkt van att knalla runt bland hala stenar och rötter. Men som alltid när man rört på sig är det en skön värk. Jag har tagit en bastu nu på kvällen för att lindra smärtan. Det funkade finfint, en stund. Imorgon ska min kära broder skjutsa oss på morgonen, så förhoppningsvis blir det inte så mycket stress imorgon heller. Härligt härligt! Nu ska jag fortsätta att svettas bort, maken fick för sig att göra brasa och det är VARMT i vårt hus.

ANNONS
Av Sofie - 26 augusti 2008 14:47

Nu är jag äntligen hemma! Men det var kul med friluftsdag.
Och skönt att få knalla omkring i skogen, faktiskt. Ca 6,4 km har vi gått, över stenar och rötter, och det mesta i uppförsbacke.. Lite tempo vill man ju hålla, så man får ut nåt av det, så det blev så att jag hamnade ensam där på slutet av vandringen, men det var ju bara skönt.
Fördelen med att ha långa ben är ju att man går i sin egen takt, men ändå snabbare än de andra, moahahaha.

Fotade såklart lite också.
Här en rest av en gammal husknut. Det har stått en stuga där på 1600-talet. Tufft ju!


Här är några av mina, snabbare, klasskompisar.


Lite regn kom det, men i det stora hela var det ändå rätt okej väder.
Här en liten utsiktsbild:


Och till sist, det man precis vill se i slutet av en monsteruppförsbacke, den var rena döden faktiskt:

ANNONS
Av Sofie - 26 augusti 2008 07:26

Ibland får jag sådana störda tankar. Tänk om vi krockar på väg ut till skogen och så dör jag och får aldrig mer gosa med min älskade lilla unge? Måste pussa på honom extra mycket nu på morgonen!

Av Sofie - 26 augusti 2008 07:13

Det blev inte att vakna klockan 6, som jag hade tänkt. Grabben vaknade av makens väckarklocka som ringde redan klockan 5. Jag försökte få ungen att somna om, men förgäves. Sen låg vi och halvkisade på varandra ett tag innan vi gav upp och gick ner och tittade på tv istället. Men det blev en morgon utan stress iaf. Jag har fixat min matsäck för länge sen, ungen är klar, jag är klar. Nu tar vi det bara lugnt i väntan på mommo; räddaren i nöden! Hoppas det inte ösregnar när vi är i skogen, jag har ju inga regnkläder! Nåja, det blir vad det blir. Ha en bra dag!

Av Sofie - 25 augusti 2008 20:22

Läste på texttv om videon som Justin Timberlake hade gjort för SNL så jag var ju tvungen att kika.
Lagom sliskigt :-P

Av Sofie - 25 augusti 2008 20:05

Det är konstigt hur man får fler saker gjorda ju mindre tid man har på sig.
Nu när jag är borta hela dagarna har jag ändå tid och ork till att diska och tvätta och städa mest hela tiden, medan förut, när man var hemma hela dagarna, orkade med att kanske tvätta.
Men man blir väl seg av att sega.

Jag ska ta och duscha nu på kvällen, fast jag är ingen kvällsduschare egentligen. Men jag hinner helt enkelt inte imorgon bitti, och så ska vi ju bara vara i skogen ändå, så man behöver väl inte vara superfräsch då kanske. Ska kliva upp 6 (snark!) imorgon har jag tänkt, så jag hinner fixa matsäck och sånt innan jag väcker barnet. Sen måste jag luska ut om jag får skjuts eller om jag måste försöka hinna med någon buss. Bussarna i den här stan går ju inte riktigt så som man behöver.

Nä, nu ska jag hänga tvätt, sen väntar duschen. Ha en bra kväll!

Av Sofie - 25 augusti 2008 16:00

Usch vad beroende man är egentligen ;-) Igår var jag och sonen till mommo en sväng. Och vilken tur man kan ha - precis när vi kom dit hade hon bakat bullar! Jag och sonen släpade med min syster till lekparken också. Riktigt kul hade vi, hehe. Idag har jag bara varit i skolan hela dagen. Vi har läst lite om istider inför friluftsdagen imorgon. Ska bli spännande! Efter skolan hann jag shoppa lite också. En tröja och ett par byxor och ett par vantar till barnet. Vantarna är supersöta, men tyvärr inte med på bild eftersom grabben insisterade på att ha dem på sig istället. Nu ska jag leta efter middag.

Av Sofie - 24 augusti 2008 20:22

Vårt internet funkar inte! Vad ska jag ta mig till?! Jag känner redan paniken och ångesten smyga sig på. Abstinens!!!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se