Alla inlägg under augusti 2008

Av Sofie - 30 augusti 2008 07:16

Efter att ha klivit upp klockan 06 hela veckan vet jag inte om jag orkar kalla det sovmorgon när jag måste kliva upp 06.50 Jävla unge, hehe. Försökte få ligga kvar i sängen en stund. - Mamma, gå ner nu. - Om en stund, jag ska bara vakna först.- Gå ner nu! - Jaja, ska vi gå ner nu då? - Nä-ä! - Nähä, vad ska vi göra då? - Gå ner! Måste jag säga att jag verkligen ääälskar ungens morgonhumör.. (Inte för att jag ska säga något.)Dessutom måste jag stå ut med Små Einsteins medan jag försöker halvslumra i soffan. Argh!

ANNONS
Av Sofie - 29 augusti 2008 21:27

Med jämna mellanrum får jag en släng av bloggbytarlust. Jag har bloggat här i ungefär ett och ett halvt år och jag är lite sugen på att testa något nytt. Har länge haft ögonen på Wordpress, eftersom Å har sin blogg där och det ser himla najs ut.
Men.... Bloggagratis är som bra. Jag kan blogga från mobilen utan problem, och även lägga upp bilder från mobilen hur lätt som helst. Jag vet hur det mesta funkar, och jag är väldigt nöjd.

Är det någon som vet om Wordpress är bättre än Bloggagratis? Eller finns det något ställe som är ännu bättre? Är Blogspot bra?
Hjälp mig och led mig i denna bloggdjungel!

ANNONS
Av Sofie - 29 augusti 2008 20:35

Slutade hyfsat tidigt idag med. Sista lektionen var data, men vi fick bara användarnamn och sånt, och så fick vi sluta sen, så 12.40 var jag fri!

Gick på stan med E och P sen. Lite te på Safari drack jag och sen fick jag vänta på att maken skulle komma och hämta mig.

Det är skönt att vara ledig! Och jag hoppas att jag slipper kliva upp innan sju imorgon. Gossen bestämmer, men jag hoppas verkligen att han snarkar på!

Imorgon blir det kanske loppis. Verkar inte som att jag kan få tag i någon skjuts, men i värsta fall kan jag ju promenera. Om det nu inte ösregnar.

Nu ska jag surfa vidare och avbeställa lite månadsböcker och beställa nya Panduro-katalogen. Var nämligen in på Dick's idag och jösses vad jag blev sugen på att pyssla igen! Måste fixa något snarast.

Av Sofie - 29 augusti 2008 06:56

Så idag är det den, förhoppningsvis, sista dagen på länge som jag behöver kliva upp klockan sex. Men det är skönt att slippa stressa så förbenat på morgonen, så det är värt att kliva upp tidigt. Under makens nästa förmiddagsvecka måste jag kanske kliva upp kl 05.30 för att hinna med allt på morgonen. Men det går väl det också. Och det är inte helt säkert att det blir så ändå, jag har ju inte fått det riktiga schemat ännu. Men att man aldrig lär sig. Trots att man vet vilken tid man ska upp sitter man och pressar till nästan midnatt framför något program på tv. För någon kväll sedan var det ett intressant program om hur det går till när de bygger flygplan, och inte vilket flygplan som helst utan Airbus A380. Inte kunde jag slita mig. Nu väntar jag på att del två ska sändas och då blir det mest troligt en lika sen kväll igen. Att man aldrig lär sig.

Av Sofie - 28 augusti 2008 21:03

Insåg precis att nu har vi bott i vårt lilla stora hus i ett år! Tiden bara rusar fram, inte fan hinner man med!

Snart fyller plastsyster 19.. Var inte hon typ tio nyss?
Och om inte så många månader blir min lilla unge tre år! Tyckte jag var gravid nyss ju.. Håhåjaja.

Beställde lite från HM igen nyss. Glömde ju beställa långkalsonger till grabben senast, så jag fick komplettera litegrann. Hoppas de kommer snart, det börjar bli riktigt kyligt nu.
Imorse när vi skulle till dagis var det hela 6.8 grader! Inte undra på att man är på dåligt humör, man blir ju deppad av att bo i konstant kyla.

Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt och mysa med min gubbe. Förlåt för att jag har varit en sån otrevlig subba idag!

Av Sofie - 28 augusti 2008 18:54

Jag har varit på skithumör sen jag kom hem, och jag har ingen aning om varför. Kanske en försenad skum reaktion på att det var lite jobbigt i skolan idag. Vi fick prata inför grupp. Ingen stor grupp och inte så farligt egentligen eftersom jag pratat lite med tjejerna förut, men min hjärna verkar ha glömt att vi gjort framsteg och verkar tro att det är lika jobbigt som förr. Lite bättre kändes det faktiskt, men nog var det jobbigt. Jag hatar verkligen att prata inför grupp och sånt, det är verkligen inte min grej. Eftersom det blev jag som lagade middag idag blev det lagom avancerat. Falukorv och spaghettini. Verkligen en kulinarisk upplevelse.. inte. Men det blev nyponsoppa och glass till efterrätt iaf. Ganska mycket godare. Nu ska jag förbereda gossen inför sänggående. Fridens!

Av Sofie - 28 augusti 2008 16:01

Jag slutade visst 11.25 idag. Inte helt fel! Träffade moder för lite lunch och sen strosade vi runt och hittade en hyfsat nyöppnad butik som jag måste tipsa om - FTATR (for those about to rock). Där ska jag minsann spendera någon krona när nästa 'löning' kommer. En Judas Priest-tischa till grabben hade varit lite tufft. Nu ska jag visst laga mat. Hur jag nu ska lyckas med det. Tjaoo.

Av Sofie - 28 augusti 2008 07:25

Skrev ett inlägg igår, som såklart inte sparades. Ibland är bloggagratis lite jobbig. Har kunnat ta det ganska lugnt nu på morgonen, tack vare att världens snällaste mamma ska skjutsa oss! Grabben sitter och spelar tvspel och jag ska bara borsta tänderna och sen är jag klar. Konstigt att det redan är torsdag. Tiden går ännu fortare nu när man har något att göra om dagarna.. Bara imorgon kvar, sen är det helg!!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se